Gözaltına Alınan Hdp’li Karaçoban Belediye Başkanı Erzurum Adliyesi’ne Getirildi

Erzurum'un HDP'li Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun "terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan gözaltına alındı.

Erzurum'un HDP'li Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun "terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan HDP'li belediye başkanı ve şoförü Erzurum Adliyesi'ne getirildi.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, özel harekat polislerinin desteğiyle ilçede dün sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonla Belediye Başkanı Halit Uğun ve akrabası olan şoförü Yakup Uğun'u gözaltına aldı. "Terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan gözaltına alınan Karaçoban Belediye Başkanı Halit Uğun ve şoförü Yakup Uğun, bugün sabah saatlerinde Erzurum Adliyesi'ne getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar
Kamuda Ücret Reformu İ̇stiyoruz!
Doç.dr. Ayhan Kul, “sahada Ayak Basmadık Yer Bırakmadık”