Kütahya’da Bitki Koruma Ürünü Satış Bayileri Denetimleri

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 40 Bitki Koruma Ürünü Satış Bayisinin her 3 ayda bir 2 defa, yılda en az 8 defa denetlendiği bildirildi.

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce 40 Bitki Koruma Ürünü Satış Bayisinin her 3 ayda bir 2 defa, yılda en az 8 defa denetlendiği bildirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada," İlimiz genelinde 40 adet Bitki Koruma Ürünü Satış Bayileri her 3 ayda bir 2 defa, yılda en az 8 defa olmak üzere mevzuata uygunluğu, yasaklı etkili madde, son kullanım tarihi geçmiş ürün yönüyle İl Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi Teknik Personellerimiz tarafından denetlenmektedir" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Özfiliz, “fedakarca Çalışan Doktora Sürgün, Müdür Koltuğunda!”
Eshot’tan Sağlık Emekçilerine Yanıt: “kamu Kurumlarına Özel Servis Hizmeti Veremeyiz”
Eshot İ̇zmir’deki Sağlık Emekçilerinin Talebini Reddetti!
“saadet Zinciri Soruşturmasını Yakından Takip Ediyoruz!”
Başhekim Yardımcısı’na ‘hakaret Davası’ Açan Hemşireye Sürgün!