Adana’nın Sembol Yapıları Mor Renkle Aydınlatıldı

Adana'da, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kentin sembol yapıları dayanışma adına mor renkle aydınlatıldı.

Adana'da, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kentin sembol yapıları dayanışma adına mor renkle aydınlatıldı.

Belediyede çalışan kadınların idari izinli sayıldığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Adana Büyükşehir Belediyesi kentin sembol yapılarını da mor renkle aydınlatarak farklı bir uygulamaya imza attı.

Tarihi Taşköprü ve Büyük Saat ile Gençlik ve Dostluk Köprüleri de mor renkle aydınlatıldı. Kadınlarla dayanışma için; birlik, beraberlik ve mücadele adına yapılan aydınlatma çalışmasında Adana'nın görsel güzellikleri de gözler önüne serildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Sıcakta Çalışma Şartları İ̇çin Yeni Düzenleme Talebi!
Sıcak Havalarda Ödem Şikayetini Hafife Almayın!
İ̇zmir 112’de Kan Donduran İ̇ddialar!
Erken Yaşta Anne Olmak Ve Çoklu Doğum Meme Kanseri Riskini Azaltıyor
Hekim Birliği Yönetimi Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İle Buluştu!