Sosyal Medyadan Silah Fotoğrafı Paylaşımına Gözaltı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde sosyal medya hesabı üzerinden silah fotoğrafı paylaşan bir kişi gözaltına alındı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde sosyal medya hesabı üzerinden silah fotoğrafı paylaşan bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bota Mahallesi'nde ikamet eden E.İ. (30) isimli şahsın sosyal medya hesabından, tabanca ve av tüfeği fotoğrafı paylaşımında bulunduğu, bu fotoğrafların vatandaşta korku ve paniğe sebep olduğu değerlendirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, mahkemeden gerekli arama kararı alınarak adreste yapılan aramada 1 adet 9 mm çapında ruhsatsız tabanca ve şarjör içerisinde 12 adet dolu fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Aile Hekimleri Kesintileri Son Bulmalı
Lgs Kapsamındaki Merkezi Sınav Tamamlandı
Görünmezde Gezinmek Sergisi İ̇zmir’de Açıldı
Erkek Çocuk Ve Baba İ̇lişkisi Nasıl Olmalı?
İ̇ran’da Nükleer Sızıntı Oluştu !