Uzun yıllar sonra mahallesine hizmet gelen muhtardan belediye işçilerine mangal ziyafeti

Isparta’da Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, uzun yıllar sonra mahallesine hizmet gelmesini belediye işçilerine mangal ziyafeti vererek kutladı.

Isparta’da Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, uzun yıllar sonra mahallesine hizmet gelmesini belediye işçilerine mangal ziyafeti vererek kutladı.

Isparta Belediyesi, kentin yüksek mahallelerinden biri olan Dere Mahallesi’nde asfalt çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sabah saatlerinde mahalleye gelerek, asfaltlanacak yolda çalışmalarına başladı. Mahalle Muhtarı Şakir Taşçeken, uzun yıllar sonra mahallesine asfalt dökülmesi sebebiyle belediye işçilerine öğle yemeğinde mangal ziyafeti verdi. Mangalın başına geçen muhtar, işçilere ekmek arası sucuk ve ayran ikram etti.

“10 yıldır asfalt dökülmedi”

Dere Mahallesi Muhtarı Şakir Taşçeken, yaklaşık 10 yıldır mahalleye asfalt dökülmediğini belirterek, bu durumu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e ilettiğini ve kendisinin de konuya duyarlı yaklaştığını söyledi. Taşçeken, “Hatta mahallemizdeki köprümüz çok kötüydü, onu yaptılar. Ayrıca doğalgaz çalışmaları yoktu onları da tamamladık. Şimdi de asfalt çalışmaları başladı. Şükrü Başdeğirmen başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim. Sayın başkanımıza asfalt ilk geldiği zaman mangal yakma sözü vermiştim. Bugün bunu gerçekleştiriyorum. Mangalımızı işçi ve çalışan arkadaşlarımıza ikram ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Isparta’da 2 kaza kameralara yansıdı
MHP Isparta teşkilatından işaret diliyle “Engelsiz dünya için sen de bir adım at” mesajı
Isparta Belediyesi yürüme engellilere 100 adet akülü tekerlekli sandalye hediye etti
Isparta Valisi Seymenoğlu: “Engellilik herkesçe desteklenmesi gereken bir durum olarak kabul edilmeli”
Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı