Ali Dağı Füniküler Projesi adım adım ilerliyor

Talas Belediyesi tarafından Ali Dağı’na yaptırılacak Füniküler Sistemle ilgili fizibilite çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Talas Belediyesi tarafından Ali Dağı’na yaptırılacak Füniküler Sistemle ilgili fizibilite çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak bu konuda birçok ülkede iş yapmış dünyaca ünlü uluslararası bir firmanın yöneticileri ve teknik ekibiyle telekonferans toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı İsmail Güngör ve belediye teknik personelinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Ali Dağı’na yapılacak olan füniküler sistemle ilgili teknik konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Füniküler inşaatında kullanılacak temel sistemlerin ele alındığı toplantıda ayrıca çelik ray detayları ve bunlara bağlı olarak yapılacak altyapı çalışmaları gibi konular masaya yatırıldı.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Yaşar Kemal Uğurlu ilk kez Göztepe-Kayserispor maçı yönetecek
Kayserispor’da Kanga şoku
İl Sağlık Müdürü Benli, Özel Hastane Yöneticileri ile Pandemi Sürecini Değerlendirdi
Kayserispor, Göztepe maçına hazır
Pandemi tedbirleri Melikgazi’de titizlikle uygulanıyor