İş adamını silahla vurarak yaralayan şahıs adliyeye sevk edildi

Kayseri’de camiden çıkan iş adamını vurduktan sonra kaçan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Kayseri’de camiden çıkan iş adamını vurduktan sonra kaçan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Kayseri’de 9 Kasım’da akşam saatlerinde Sivas Bulvarı Alparslan Mahallesi üzerinde meydana gelen olayda, namaz kılmak için camiye giren iş adamı İbrahim G. (71), namaz çıkışında aracına giderken kimliği bilinmeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kurşunlardan biri sağ ayak topuğuna isabet eden İbrahim G., yakınlarda bulunan bir taksi durağına sığındı. Duraktakilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından vurulan yaşlı adam, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırıldı.

Olayın ardından geniş çapta soruşturma başlatan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iş adamını vuran şüphelinin Ş.Ö. (45) olduğunu belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın ilk ifadesinde iş adamı İbrahim G.’yi hakaret ettiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Ş.Ö., geçirildiği sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Yaşar Kemal Uğurlu ilk kez Göztepe-Kayserispor maçı yönetecek
Kayserispor’da Kanga şoku
İl Sağlık Müdürü Benli, Özel Hastane Yöneticileri ile Pandemi Sürecini Değerlendirdi
Kayserispor, Göztepe maçına hazır
Pandemi tedbirleri Melikgazi’de titizlikle uygulanıyor