Trap atışçısı Keten, kendi rekorunu Konya’da kırdı

KIRŞEHİR’DE PROFESYONEL EĞİTİM ALAMADAN KATILDIĞI TRAP ATIŞI YARIŞMALARINDA DERECE YAPAN HUĞLU SPOR KULÜBÜ SPORCUSU EGE KETEN, KONYA’DA DÜZENLENEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASIN DA KENDİ REKORUNU DA KIRDI.

Kırşehir’de profesyonel eğitim alamadan katıldığı trap atışı yarışmalarında derece yapan HUĞLU Spor Kulübü Sporcusu Ege Keten, Konya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasın’da kendi rekorunu kırdı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Trap Cumhuriyet Kupasına katılarak Yıldız Erkeklerde hem şampiyon hem de önceki dönemler de Zafer Kupasında kırdığı Türkiye Rekorunu yenileyerek rekorun yeniden sahibi oldu.

Kırşehir’in Kaman ilçesine bağlı Savcılı Büyükoba köyünde yaşayan 12 yaşındaki Ege Keten, babasının desteği ile trap atışlarına ilgi duyarak derece elde etti. Türkiye birincisi olan Keten, Türkiye Trap Yarışmasında dördüncülüğü Konya Zafer atışlarında ikinciliği Sivas, Mersin, Nevşehir’de gerçekleştirilen yarışmalarda ise birinci olmuştu. Katıldığı yarışmalarda başarılı olan sporcu Keten olimpiyatlara katılıp milli forma giymek istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Bedensel Engelliler Dernek Başkanı Avkapan, "Kendi ile barışık eğitimli üye profiline ulaştık"
Özbağ Belde Belediyesinden işçilere yüzde 20 zam açıklaması
Halk Ozanı Muharrem Ertaş, ölüm yıldönümünde dualarla anıldı
Vali Akın, halk gününde Kırşehirlileri dinledi
Engelli ve eski hükümlüler İŞ-Kur’la iş sahibi oluyor