Çalışan, Çalışmayan, Emekli, Memurlar dikkat! Alternatif Bank VOV Hesap açana 500 TL nakit iadesi yapıyor...

Son zamanlar da yaşanan ekonomik sıkıntılar, banka hesaplarının kullanım oranlarını da düşürmeye devam ediyor. Tam da bu zamanda banka hesaplarından kar elde etmek isteyenler için çok cazip fırsatları ile VOV Hesap dikkatlerden kaçmıyor.

Son zamanlar da yaşanan ekonomik sıkıntılar, banka hesaplarının kullanım oranlarını da düşürmeye devam ediyor. Tam da bu zamanda banka hesaplarından kar elde etmek isteyenler için çok cazip fırsatları ile Alternatif Bank'ın VOV Hesap dikkatlerden kaçmıyor.

Günlük olarak vade uygulamasının gerçekleştiği mevduat özelliklerine sahip olan VOV hesap, hoş geldin faizi ile hesap sahiplerine yüksek kazanç sağlıyor. VOV hesap ilk açılışta 500 TL'ye kadar varan iade fırsatı ile, hesabınızdan paranızı hem harcarken hem de birikim yaparkan kazanmanızı sağlıyor. Üstelik VOV hesap açılışlarında kazanmış olduğunuz kampanyalar bitmek bilmiyor.

Alternatif Bank VOV hesabınızı açtırdığınız günden itibaren 90 gün geçerli olmak üzere hoş geldin faizleriniz uygulanmaya devam ediyor. Hoş geldin faizinin süresinin sona ermesi ile birlikte, kullanmış olduğunuz hesapta standart faiz dönemi uygulanmaya başlanıyor. VOV hesap ile süresiz olarak tüm faizlerden yararlanma hakkına sahipsiniz.

Alternatif Bank VOV Avantajlarından Kolaylıkla Faydalanabilirsiniz

VOV hesap açılış ve hesabınızın aktif olduğu süre boyunca tüm avantajlarından faydalanmanız oldukça kolay. VOV hesap açılış işlemleri için sizlere sunulan görüntülü konuşma imkanı ile kolayca müşteri olabilir, birikimlerinizi hem değerlendirmeye hem de güven altında tutmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca VOV hesap başvurularınızı tüm dijital kanalları üzerinden yapabilir, hesap içerisinde gerçekleştirmiş olduğunuz tüm hareketleri Alternatif Bank Internet Şubesi'nden kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

VOV hesaba yapmış olduğunuz birikimlerinizi, hesabınızın vadesini bozmadan, dilediğiniz her an nakit ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz. VOV hesaplarınızda birikiminizi yatırmak istediğinizde de vadesinde herhangi bir fark söz konusu değildir. Ayrıca VOV hesaplarınız ile internet veya mobil bankacılık üzerinden dilediğiniz bankanın hesabına ekstra ücret ödemeden EFT ya da havale işlemlerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

Alternatif Bank VOV Hesap Özellikleri

Günlük olarak vadeli mevduat imkanı sunan VOV hesap, TL cinsinden kişiye özel sadece bir defaya mahsus hesap açma işlemi sağlanabilmektedir. Fakat döviz tiplerinden açılma işlemlerinde birden fazla VOV hesap açabilmek mümkün. VOV hesabını ilk kez açtıran ve kullanmaya başlayan tüm müşteriler hoş geldin faizlerinden yararlanabilirler.

Hoş geldin faizleri banka tarafından günlük piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Hoş geldin faizi avantajları sona erdiğinde, VOV hesap standart faz oranları uygulanmaya başlanır. VOV hesaplarınızda birikim yapıp kazanmaya minimum 2.000 TL tutar ile başlayabilirsiniz. Altın VOV hesaplarında ise en az 230 gr altın ile kazanmaya başlayabilirsiniz. VOV hesaplarınıza 17.00 saatlerinden sonra yapmış olduğunuz ödemelerin faizi, ertesi gün uygulanmaya başlanır. VOV hesaplarınız ile EFT, havale gibi işlemlerin yanı sıra kredi, kredi kartı ödemelerinizi de gerçekleştirebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kredi Haberleri

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi ile %4,37 Faizle Anında 70.607,38 TL Kazanma Fırsatı!
Kuveyt Türk Kart Sahipleri İçin Müjde: Harcadıkça Kazandıran Kampanya, Giyimden Eğitime ve E-Ticarete Destek Oluyor!
Faizsiz Evlilik Kredisi: Başvuru Şartları ve Banka Listesi 2023! Faizsiz Evlilik Kredisi Nedir?
Halkbank'tan SSK, Bağ-Kur ve EYT Emeklilerine Müjdeli Haber: 5000 TL Ödeme Yolda!
TEB'den İhtiyaç Kredisi Sürprizi: 3 Ay Erteleme ile 70 Bin TL Kredi Fırsatı! İşte CEPTETEB ile Avantajları...