Ziraat bankası kredi borcu faizlerini sıfırladı! Bankaya borcu olanlar dikkat son başvuru tarihini kaçırmayın

Ziraat Bankası pandemi dönemine özel olarak tüm müşterilerine büyük bir kolaylık sağladı. Uygun koşullarla uygulamaya alınan kredi paketlerine ilave olarak, takipte borcu olan müşterilere özel yeni bir kampanya başlatıldı.

Mart başından bu yana devam eden kampanyada takipte borcu olan vatandaşlar için büyük ödeme kolaylığı var. İşte takipte borcu olanlara özel haberimiz ve detaylar...

31.12.2020 Öncesinde Yasal Takibe Düşenler Faydalanabilecekler

Bireysel, tarımsal ya da kurumsal tüm krediler için yasal takibe düşen vatandaşlara özel kampanya başlatıldı. Mart ayının başından bu yana gündemde olan bu kampanyada Ziraat Bankası takipteki borçlara özel ödeme kolaylığı sağladı.

Ödeme Kolaylığı Uygulamasından Faydalananların Sayısı 15 Bini Geçti

Mart ayının başından bu yana devam eden uygulamadan toplam 15 bin farklı kişi faydalandı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme, Tasfiye ve Hukuk Grup Başkanı Recep Türk şu ifadeleri kullandı:

“Uygulamanın yürürlüğe girdiği günden bugüne kadar geçen çok kısa sürede 15 binin üzerinde hesap sahibi müşterimiz uygulamadan faydalanmış olup, talepler her geçen gün artarak devam etmektedir. Talepte bulunan müşterilerimizin yüzde 90’ı bireysel, yüzde 10’u ise Tarımsal ve Kurumsal segmentte yer alıyorlar. Bankamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da müşterilerinin yanında olmaya devam edecektir. Tüm müşterilerimizi ödeme kolaylıklarından faydalanmak üzere şubelerimize bekliyoruz.”

30 Haziran 2021’e Kadar Uygulama Devam Edecek

Temerrüt borcu da dahil takip borcu 1 milyon TL’yi geçmemek üzere bireysel, tarımsal ve kurumsal müşteriler için uygulama 30 Haziran 2021’e kadar devam edecek. Takibe intikal bakiyesi belirli sınırların içerisinde kalan müşteriler, takipteki borçlarını tek seferde ödemek kaydıyla bu imkandan faydalanabilecekler.

Uygulamadan faydalanmak isteyen Ziraat Bankası müşterileri, borçların takibe intikal ettiği tarih sonrasındaki dönemler için herhangi bir faiz ödemeyecekler. Böylelikle Ziraat Bankası’nda takipte borcu olan vatandaşlar faiz ödemeden borçlarını kapatabilecekler.

Kampanyadan Yararlanmanın Üst Sınırı Nedir?

31.12.2020 tarihi itibariyle takibe alınmış krediler için temerrüt faizli toplam borcu 1 milyon TL’yi aşmamak kaydı ile;

  • Kurumsal müşteriler 500 bin TL ve daha az,
  • Tarımsal müşteriler 500 bin TL ve daha az,
  • Bireysel müşteriler 100 bin TL ve daha az miktardaki borçları için uygulamadan faydalanabilecekler.

İlginizi çekebilir...

2021 Zamları ile Memur, Öğretmen, Doktor, Emekli, Polis Maaşları...

Yorum Yap
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kredi Haberleri

Garanti Bankası Sonbahar Kredisi ile %4,37 Faizle Anında 70.607,38 TL Kazanma Fırsatı!
Kuveyt Türk Kart Sahipleri İçin Müjde: Harcadıkça Kazandıran Kampanya, Giyimden Eğitime ve E-Ticarete Destek Oluyor!
Faizsiz Evlilik Kredisi: Başvuru Şartları ve Banka Listesi 2023! Faizsiz Evlilik Kredisi Nedir?
Halkbank'tan SSK, Bağ-Kur ve EYT Emeklilerine Müjdeli Haber: 5000 TL Ödeme Yolda!
TEB'den İhtiyaç Kredisi Sürprizi: 3 Ay Erteleme ile 70 Bin TL Kredi Fırsatı! İşte CEPTETEB ile Avantajları...