Ünlü şarkıcının düğününde olay, eski eşi düğünü basmaya çalıştı

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’ın sevgilisi Sam Asghari ile Los Angeles’te düzenlenen düğününe, şarkıcının 2004’te 55 saat evli kaldığı Jason Alexander’ın evliliği engelleme girişimi damga vurdu.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Britney Spears, nişanlısı Sam Asghari ile dün Los Angeles'te düzenlenen bir törenle evlendi.

Hamile olan 40 yaşındaki şarkıcının geçen ay bebeğini kaybetmesiyle sarsılan çiftin düğününe, Spears'ın eski eşi Jason Alexander'ın törene zorla girme çabası damga vurdu.

Ünlü şarkıcıyla 2004'te 55 saat evli kalan Alexander'ın düğün öncesinde törenin yapılacağı alana “davetli” olduğunu öne sürerek girdiği belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan Alexander'ın polise “O benin ilk eşim, tek eşim. Düğünü durdurmak için geldiğim” dediği belirtildi.

Kevin Federline'den 14 ve 15 yaşında iki oğlu bulunan Britney Spears, 28 yaşındaki spor eğitmeni Sam Asghari'yle 2016’da bir klip çekiminde tanışmıştı. Çift, mahkeme tarafından kızına vasilik yapması için atanan şarkıcının babası Jamie Spears'ın itirazı nedeniyle evlenememişti.

Spears, 7 ay önce babasının vasiliğinin sonlandırılması talebiyle açtığı davayı kazanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Survivor 2024 All Star'da Nisa Bölükbaşı Yarışacak mı? Nisa Bölükbaşı'dan Heyecan Veren Açıklama!
Türk Pop Müziğinin Efsane İsmi Sibel Can'dan Duygusal Açıklama: Hastalığı ve Mücadelesi Ne?
Ünlü Oyuncu Merve Kayaalp, Babasının Silahıyla Kendine Son Verdi: Türkiye'nin Üzücü Kaybı
Ünlü Oyuncu Hayatını Kaybetti: Oyuncunun Ölüm Haberi Sosyal Medyayı Sarsarken Kızı Acı Haberi Nasıl Duyurdu?
Seda Sayan, Sosyal Medyada Büyük Temizlik Yaptı: Safiye Soyman Dahil Herkesi Sildi!