Mersinli Gazeteci Recep Yıldırım Covid-19’a Yenik Düştü

19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım'ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık'ta hayatını kaybetmişti.

19 tedavisi gördüğü hastanede bu sabah yaşamını yitirdi. Yıldırım'ın annesi de Covid-19 nedeniyle 8 Aralık'ta hayatını kaybetmişti.

Mersin'de yerel yayın yapan Sun Radyo-TV, Radyo Metropol ve Mersin Üniversitesinde basın danışmanı olarak uzun yıllar kente emek veren 56 yaşındaki Recep Yıldırım, annesinin korona virüse yakalanmasının ardından rahatsızlanınca 6 Aralık tarihinde Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Burada yapılan tetkiklerde Covid-19 testi pozitif çıkan ve nefes almakta güçlük çeken Yıldırım, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Yıldırım, hastanede 12 gündür verdiği mücadeleyi bu sabah kaybederek yaşama veda etti.

Yıldırım'ın annesi 75 yaşındaki Meryem Yıldırım da korona virüse yakalanmış ve 8 Aralık'ta hayatını kaybetmişti.

Recep Yıldırım, bugün annesinin toprağa verildiği Güneykent Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Türkiye’ye Göç Edenlerin Sayısı 300 Bini Geçti
Kpss: Kamu Personel Seçme Sınavı Süreci Başladı
Okul Öncesi Çocuklarına Yönelik Yaz Eğitimi Başladı
Arı Polenin Faydaları Nelerdir?
Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız