Osmaniye’de filyasyon ekiplerine sıcak çorba

Osmaniye’de pandemi döneminde toplum sağlığı için korona virüsle mücadele eden filyasyon ekiplerine sıcak çorba ikram ediliyor.

Osmaniye’de pandemi döneminde toplum sağlığı için korona virüsle mücadele eden filyasyon ekiplerine sıcak çorba ikram ediliyor.

Osmaniye’de havaların soğumasıyla birlikte Covid-19 ile mücadele eden filyasyon ekiplerine her sabah sıcak çorba ikram edilmeye başlandı. Vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Kadir Kara, “Hemşerilerimizin sağlığı için gece gündüz mücadele eden filyasyon ekiplerimize her sabah çorba ikramında bulunmaya başladık. Bu sıkıntılı süreçte canla başla fedakârca iradelerini ortaya koyan sağlık çalışanlarımızın çalışmaları takdire şayandır. Kendilerine üstün başarılar dilerken özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte savaşıyoruz, inşallah birlikte başaracağız” diye konuştu.

Belediye tarafından kurulan çadırda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak çorba ikramı yapılıyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

J’abotter CEO’su Deniz Karakaş: “Kadın ayakkabısı üretmek zor ve maliyetlidir”
Organizatör Yunus Emre Bal; “Alim Aykut’un altyapısı sağlam, geleceği parlak”
DJ Doğan Kartal: “Bir elektronik cihazı kullanmakla DJ olunmaz”
Osmaniye İl Özel İdaresi 2021 yılı bütçesi 125 milyon TL
Osmaniye’de HES kodu olmayan belediye binasına alınmayacak