ABD Dışişleri Pompeo Tiflis’te

İstanbul’dan ayrılan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo beraberinde heyet ile birlikte Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e geldi.

İstanbul’dan ayrılan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo beraberinde heyet ile birlikte Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e geldi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, İstanbul ziyaretinin ardından Gürcistan’a geçti. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e gelen Bakan Pompeo’yu Gürcü yetkililer karşıladı. ABD Dışişleri Bakanlığı ziyaretten önce yaptığı açıklamada, Pompeo’nun demokratik reformlarda daha fazla ilerleme çağrısında bulunmak üzere Gürcü yetkililerle görüşeceğini duyurdu. Pompeo’nun yarın Gürcistan Cumhurbaşkanı Salome Zurabişvili, Başbakan Giorgi Gakharia ve Dışişleri Bakanı David Zalkaliani’nin yanı sıra Gürcistan Katolik Patriği II. İlia ve sivil toplum temsilcileriyle resmi görüşme gerçekleştirmesi planlanıyor.

Pompeo, 18 Kasım öğleden sonra İsrail’e gitmek üzere Gürcistan’dan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan’ı ziyaret edecek.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Arı Polenin Faydaları Nelerdir?
Yks Son Dakika Yks’ya Şortla Gelen Kız
Tanıtım Yazısı - Backlink SEO Neden Önemli?
Karneler Alındı Tatil Başladı
Yks Öncesi Kaygı Tuzağına Düşmeyin!