Ercan Kahyaoğlu, “Bizim için önemli olan 3 puan almış olmaktı” dedi.

Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşarak 1-0’lık galibiyet ile evine 3 puan ile dönen Akhisarspor’da Teknik Sorumlu Ercan Kahyaoğlu, “Bizim için önemli olan 3 puan almış olmaktı” dedi.

Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşarak 1-0’lık galibiyet ile evine 3 puan ile dönen Akhisarspor’da Teknik Sorumlu Ercan Kahyaoğlu, “Bizim için önemli olan 3 puan almış olmaktı” dedi.

TFF 1. Lig’in 8. haftasında Eskişehirspor ile karşılaşan Akhisarspor, 1-0’lık skor ile Manisa’ya 3 puan alarak döndü. Maçın ardından yapılan basın toplantısına katılan Kahyaoğlu, “Maçtan önce konuştuklarımızı başarabildiğimiz için sevinçliyiz. İyi oynayamasak da güzel bir zamanda bulduğumuz gol ile skoru koruduk. Bizim için önemli olan 3 puan almış olmaktı. O şekilde hesap yapmıştık. Bunu da başardık. Hafta içi ve hafta sonunda 2 maç oynayacağız. Daha sonra milli maç arasına gireceğiz. Bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Sakatlarımız da iyileştiğinde hedefimiz olan yukarılara tırmanmaya çalışacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Filenin Efeleri Kanada’yı 3-2 Mağlup Etti
Kafkas Spor Başkan Adayı Sevim’den Önemli Açıklama
Vakıfbank, 2026 Cev Zeren Group Şampiyonlar Ligi’nde Finale Yükseldi!
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Şampiyon: Sakarya Bbsk
Voleybol Sezonu Altyapı Genç Kız-erkek Play Off Müsabakaları Açıklandı