Ligde kötü giden Denizlispor, kupada erken havlu attı

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de son 3 haftadır yenilgiye uğrarken Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Turgutluspor’a 2-1 yenilmesi ile kötü gidişatını devam ettirdi.

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de son 3 haftadır yenilgiye uğrarken Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Turgutluspor’a 2-1 yenilmesi ile kötü gidişatını devam ettirdi.

Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Denizlispor’un kötü gidişatı devam ediyor. Bir türlü yükselişe geçemeyen yeşil-siyahlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası’nda, 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Turgutluspor’a 2-1 yenilerek kupadan elendi. Bu sezon Süper Lig’de kalmak isteyen yeşil-siyahlı takım 9. hafta sonunda 8 maç oynarken, bu 8 maçta toplam 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sahadan ayrıldı ve 5 puanla Lig’de 20.sıraya geriledi. Son maçında evinde Gaziantep FK’ya 1-0 yenilen Denizlispor, Lig’de averaj farkıyla 20 puanla birinci sırada olan Alanyaspor ile aradaki puan farkını 15’e çıkardı. Yeşil-siyahlı ekip, 28 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir’i yenerek yükselişe geçmek istiyor. Başakşehir ise Süper Lig’de 13 puanla 6. Sırada yer alıyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ekin Çınar, Aerobic Czech Open’da Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı