Milli sporcular Pekin'de antrenmanlara başladı

Milli sporcular, 2022 Kış Olimpiyat Oyunları için gittikleri Pekin'de antrenmanlarına başladı

ANKARA (AA) - Türkiye Kayak Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Zhangjiakou Olimpiyat Köyü'nde kalan kayaklı koşu sporcuları Ayşenur Duman, Özlem Ceren Dursun ve Yusuf Emre Fırat, milli takım antrenörü Fikret Ören gözetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.

Kayakla atlamada Fatih Arda İpçioğlu, antrenörü Frank Nejc yönetiminde, alp disiplini sporcuları Özlem Çarıkcıoğlu ve Berkin Usta ise Muhammet Ayaz idaresinde çalışıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto, güzel bir olimpiyatın kendilerini beklediğini belirterek, "Pekin, oyunlara çok iyi hazırlanmış. Büyük bir titizlikle, sorunsuz şekilde oyunları yapmaya çalışıyorlar. Sporcularımız çalışmalarına başladı. Artık müsabakaları bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Muhammed Boztepe

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kafkas Spor Başkan Adayı Sevim’den Önemli Açıklama
Vakıfbank, 2026 Cev Zeren Group Şampiyonlar Ligi’nde Finale Yükseldi!
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde Şampiyon: Sakarya Bbsk
Voleybol Sezonu Altyapı Genç Kız-erkek Play Off Müsabakaları Açıklandı
Galatasaray Daikin, CEV Kupası Şampiyonu