Uğur Aktaş Yuvaya Döndü

Milli karateci Uğur Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK) ile sözleşme imzaladı.

Milli karateci Uğur Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK) ile sözleşme imzaladı.

Uğur Aktaş, İBB Cebeci Spor Kompleksi'nde düzenlenen imza töreniyle kısa bir aranın ardından İstanbul BBSK'nın sporcusu oldu. İmza törenine Başkan Fatih Keleş ve Genel Sekreter Erdem Aslanoğlu katıldı. Kulübün altyapısından yetişen milli karateci 2021 yılına ertelenen Tokyo Olimpiyatları'na kota almayı başarmıştı.

Uğur Aktaş'ın altyaş kategorilerinde 4 Avrupa, 1 Dünya Şampiyonluğu, büyüklerde ise 3 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Dünya üçüncülüğü bulunuyor.

IHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Ekin Çınar, Aerobic Czech Open’da Altın Madalya Kazandı
Trabzonspor Uefa Gençlik Ligi
BizBet giriş yapın ve oyun için bonus kazanın
Galatasaray Hatayspor Maçı
İbrahim Murat Gündüz'den Türkiye Kickboks Federasyonu Seçimlerine Sert Tepki ve Kayyum Çağrısı