Başkan Yüksel uyardı: “Telefon dolandırıcılığına dikkat”

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı vakaları nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu. Yüksel, Tekirdağ’ın tanınmış kişilerinin adını kullanarak dolandırıcılık yapan şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, son günlerde artan telefon dolandırıcılığı vakaları nedeniyle vatandaşlara uyarıda bulundu. Yüksel, Tekirdağ’ın tanınmış kişilerinin adını kullanarak dolandırıcılık yapan şahıslara karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, yaptığı duyuruda şehrimizin önde gelen isimlerinin kullanılarak vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığına dikkat çekerek, şu açıklamada bulundu:

“Dolandırıcılık girişimlerini 155’e bildiriniz”

“Kıymetli Süleymanpaşalı hemşehrilerim, son günlerde ilçemizde kendisini tanınmış kişilerin yakını olarak tanıtarak menfaat sağlamaya çalışan kişilerin, kişi ve kuruluşları dolandırmaya çalıştıkları tespit edilmiştir. Lütfen bu yönde yapılan aramalara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri girişimlerle ilgili olarak 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak bildiriniz” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Trakya’ya aydınlatma yatırımı
Otomobile çarpan bisikletli çocuk yaralandı
Çorlu’da genel asayiş uygulaması: 5 gözaltı
Polisin şüphesiyle yolda durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı
Engeller ortadan kaldırılıyor