Oyun Severleri Üzücü Haber Ubisoft Tarafından Duyuruldu..! O Oyun 2022 Yılına Ertelendi!

Oyun severler tarafından bilinen Ubisoft platformu üzücü haberi yeni açıkladı. Herkes tarafından sevilen dizinin oyunu 2022 yılına ertelendi...

Oyun severler tarafından bilinen Ubisoft platformu üzücü haberi yeni açıkladı. 2017 yılında duyurulan Massive Entertainment tarafından geliştirilen Avatar oyunu ileri bir tarihe ertelendi. Aslında Avatar oyununu biz Avatar filminden biliyoruz. Avatar oyunu 2022 yılında oyuncularla buluşacak.

Avatar filmi bildiğiniz üzere 2009 yılında vizyona girmiş ve yıllardır en çok izlenen film olma unvanını taşımaktadır. 2022 yılında vizyona girecek olan filmiyle seyircileri yeniden kendine esir edecek olan Avatar, şimdide oyunu ile karşımızda.

Avatar Oyunu 2022 Yılına Ertelendi!

Ubisoft tarafından oyuncularla buluşturulacak Avatar oyunu 2022 yılına ertelendi. Yani oyun Avatar 2 filmi ile aynı dönemde çıkış yapacak. Nisan 2021 ve Mart 2022 yılları arasında oyuncularla buluşacak olan Avatar oyunu, eğer filmi gibi olursa bizi kendisine esir edecek.

Koronavirüs salgını sebebiyle dünyanın en çok izlenen filmleri arasında yer alan Avatar’ın devam filmi niteliğinde olan Avatar 2’nin de yayınlanma tarihi 2021 yılından 2022 yılına ertelenmişti. Aslında bu  tarih değişikliği hem dizi hem de film için önem arz etmektedir.

Avatar Oyunu Nasıl Bir Oyun?

Massive Entertainment tarafından geliştirilen Avatar oyunu hakkındaki detaylar hala gizliliğini korumaktadır. Şubat ayında yapılan son açıklamada oyunun hala yapım aşamasında olduğu fakat hakkında henüz bilgi verilmeyeceği söylenmişti. Avatar oyunu eğer filmine benzeyecek olursa oldukça maceralı bir oyun olacağını düşünüyoruz. Oyunla alakalı yeni gelişmeler geldiği takdirde www.sondakika7.com olarak sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takipte kalın.

Avatar Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7.
  • İşleci: Pentium D @ 2.66 GHz / AMD Athlon 64 3500+
  • Video Card: GeForce 6800 GT / Radeon X1596.
  • Kullanılmayan Ram Miktarı: 1 GB RAM.
  • Boş Depolama Alanı: 4 Gb Free.
  • Direct X Versiyonu: DirectX 9.

Ubisoft, Bazı Oyunları da Erteledi!

Ubisoft, geçtiğimiz günlerde Far Cry 3, Tom Clancy’s The Division, Assassin’s Creed Revelations gibi oyunları da ertelediğini duyurmuştu. Bu oyunların geliştiriciliğini de Avatar oyununun geliştiricisi Massive Entertainment üstlenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Instagram Reels'e Para Ödenmeye Başlıyor mu? İşte Detaylar...
X (Twitter) herkese ücretli mi olacak? Elon Musk ölüyü bıraktı, dirinin peşinde!
Snapchat ChatGPT'ye rakip olabilecek mi?
Instagram çöktü mü? İnstagrama neden girilmiyor?