Pubg 2 New State Detayları Belli Oldu

Pubg'nin yeni devam oyunu belli oldu. Pubg Mobile 2 oyununun detayları nelerdir? Pubg New State nedir? Pubg 2 bilgisarlarda oynanabilecek mi? Tüm soruların karşılığını konumuzda bulabilirsiniz.

Her sene bir yenisi çıkan Battle Royale tarzı oyunların revaçta olduğu bir dönemdeyiz. En çok oynanan hayatta kalma teması Battle Royale oyunu ise hiç kuşkusuz PlayerUnknown's Battlegrounds'dır.

Oyun çıktığı günden bu yana milyonların beğenisini kazanmış ve halen de popüleritesini korumaktadır.Oyunun ayrıca birçok sürümü de mevcuttur. Pubg mobile, Pubg Mobile Lite, Pubg Lite ve Steam Pubg olmak üzere birçok sürümü mevcuttur. Her platforma ayrı ve özel olarak çıkartılan oyun günden günden oyuncu sayısını arttırmaktadır.

Pubg 2 New State Oyunun Detayları Belli Oldu

Pubg 2 diğer bir ismiyle New State. Peki oyunun ismi tam olarak nedir? Pubg 2 mi yoksa Pubg New State mi? Yapımcı ve geliştirici ekip bunun cevabını bir sözle şöyle dile getirdi. İyi bilinen PlayerUnknown’ın Battlegrounds veri oluşturucusu PlayerIGN (IGN veya yan kuruluşlarıyla hiçbir ilişkisi yok), New State’in bir süredir beklenen PUBG 2 olmadığını tweetledi. Oyunun adını ne olduğuna dair net konuşan geliştirici ekip Pubg 2 bu oyun olmadığnın altını çizdi.

Peki Pubg 2 Ne Zaman Gelecek?

Pubg'nin 2. oyunu 2022 yılında gelmesi planlanmaktadır. Şuan için Pubg New State sadece Mobil platformlarında oynanmaktadır. Android ve iOS telefonlarında Pubg New State oynanabilmektedir. Ancak Konsol ve PC tarafına geldiğimizde henüz ortada yeni bir oyun duyurusu bulunmamaktadır. Yine bunun için de geliştirici ekip net konuşarak Pubg 2 için henüz erken ifadelerini kulalndı.

Pubg New State, 2051 yılında geçecek ve teknolojiye adapte edilmiş bir oyun olacak. Oyunun ana özü korunarak üzerine teknolojik arabalar, kıyafetler ve silahlar eklenecek. Her şey 2051'deki teknolojiye uygun olarak tasarlanacak.

Pubg New State şuan için erişilebilir durumda değil. Yakın zamanda çıkışını mobil platformlara gerçekleştirecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Instagram Reels'e Para Ödenmeye Başlıyor mu? İşte Detaylar...
X (Twitter) herkese ücretli mi olacak? Elon Musk ölüyü bıraktı, dirinin peşinde!
Snapchat ChatGPT'ye rakip olabilecek mi?
Instagram çöktü mü? İnstagrama neden girilmiyor?