Ücretsiz Free Fire ödül kodları: 23 Nisan 2021! Sınırlı sayıda bedava ödül fırsatı! Çanta, paraşüt, exp kartı ve daha fazlası...

Free Fire oyunu için ücretsiz kodlar paylaşıldı. Zamanı geçmeden kullanmanız gerekir. Bu fırsatı kaçırmadan derhal aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz. Bol bol ödüller kazanabilirsiniz. İşte detaylar..

Free fire ödül kodları, Garena tarafından resmi sosyal medya hesaplarında ve canlı yayınlarda yayınlanır.  Bu kodlar talep edildiğinde oyunculara paketler, karakterler, ifadeler ve kozmetik öğeler gibi çeşitli özel ödüller sağlar. 

İşte 23 Nisan 2021 için çalışan Free Fire kullanma kodlarının bir listesi:

Kodlar

U8S47JGJH5MG 

VNY3MQWNKEGU 

Ödüller 

FFWC Sırt Çantası, Kitty Pet, Bolt Paraşüt, Çift Altın Kart, Çift EXP Kartı. 

Not: Bu kod kullanma kodlarının ikisi de aynı ödülleri sağlar. Bu kodlar yalnızca EUROPE sunucusundaki oyuncular tarafından kullanılabilir. Diğer bölgelerden / sunuculardan oyuncular bu kodları hiçbir koşulda kullanamayacaktır. Bu tür oyuncular onları kullanmaya çalışırsa, şu hata görüntülenir, "Kullanılamadı. Bu kod, bölgenizde kullanılamaz. " 

Garena Free Fire'da kullanma kodlarını kullanarak ödüller nasıl kazanılır?

Free Fire ödül kodlarının yalnızca resmi ödül kullanım sitesinden talep edilebileceğini unutmamak gerekir.  Misafir hesabı olan oyuncular, bu kodları kullanamayacaktır. Bu nedenle, hesaplarını mevcut platformlardan biriyle bağlaması gerekiyor. 

Oyuncular, Free Fire kodlarını talep etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler:

Adım 1: Öncelikle oyuncular Free Fire'ın resmi ödül kullanma web sitesine gitmesi gerekiyor. (Google'a Free Fire reward yazabilirsiniz.)

Adım 2: Ardından, tercih edilen yöntemlerden herhangi biriyle (Facebook, Google VK, Twitter, Apple Kimliği veya Huawei Kimliği) giriş yapmaları gerekir. 

Adım 3: Oyuncular daha sonra kodu metin alanına girmeli ve kullanımı tamamlamak için onayla düğmesine dokunmalıdır. 

4. Adım: Kullanım tamamlandıktan sonra oyuncular ödülleri oyun içi posta bölümünden toplayabilirler. Bu arada, tüm para birimine dayalı ödüller otomatik olarak oyuncunun hesabına yatırılacaktır. 

Kullanılan tüm kodların bir geçerlilik süresi vardır. Süresi dolan kodlar, ödülleri kullanmak için kullanılamaz. Bir oyuncu süresi dolmuş bir kod kullanırsa, kodun geçersiz olduğunu veya zaten kullanılmış olduğunu belirten bir hatayla karşılaşır. Bu hatayı aşmanın bir yolu yoktur ve oyuncunun yapabileceği tek şey Garena'nın yeni kullanma kodlarını yayınlamasını beklemektir. 

İlginizi çekebilir

Ücretsiz Genshin Impact hediye kodları: 17 Nisan 2021! Oyun içi büyük ödülleri kaçırmayın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Instagram Reels'e Para Ödenmeye Başlıyor mu? İşte Detaylar...
X (Twitter) herkese ücretli mi olacak? Elon Musk ölüyü bıraktı, dirinin peşinde!
Snapchat ChatGPT'ye rakip olabilecek mi?
Instagram çöktü mü? İnstagrama neden girilmiyor?