Baba ve oğul koronavirüsten hayatlarını kaybetti

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde baba ve oğul yeni tip Covid-19’a yakalanarak hayatlarını kaybetti.İlçenin Hacımusa Köyü Herkime Mahallesinde yaşayan baba ve oğul korona virüs tedavisi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ nde hayatını kaybetti. Önce baba Hacı İlyas Saraç (80) Covid-19 yüzünden 7 Kasım’da vefat etti. Daha sonra oğlu Hacı Mustafa Saraç (60) ’ta korona virüsüne yenik düştü. Baba ve oğlunun cenazeleri köyde toprağa verildi.

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde baba ve oğul yeni tip Covid-19’a yakalanarak hayatlarını kaybetti.

İlçenin Hacımusa Köyü Herkime Mahallesinde yaşayan baba ve oğul korona virüs tedavisi gördüğü Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ nde hayatını kaybetti. Önce baba Hacı İlyas Saraç (80) Covid-19 yüzünden 7 Kasım’da vefat etti. Daha sonra oğlu Hacı Mustafa Saraç (60) ’ta korona virüsüne yenik düştü. Baba ve oğlunun cenazeleri köyde toprağa verildi.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Başkan Vekili Salmanoğlu Madenciler Gününü kutladı
Devrek Belediyesi’nden aylık meclis toplantısı
Kdz. Ereğli TSO üye aidat borçlarını yapılandırıyor
Kdz. Ereğli’ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak
Kdz. Ereğli Belediyesi 2021’de suya zam yapmayacak