Devrekli Gazeteci Tığ’dan öykü kitabı

İbrahim Tığ’ın yirmi altı öyküden oluşan “Geçek” adlı öykü kitabı çok yakında Artshop Yayınlarından çıkacak.

İbrahim Tığ’ın yirmi altı öyküden oluşan “Geçek” adlı öykü kitabı çok yakında Artshop Yayınlarından çıkacak.

Devrekli Gazeteci, şair ve yazar İbrahim Tığ’ın yazdığı 3. Öykü kitabı “Geçek”in gelecek hafta içinde okurlarıyla buluşacağı kaydedildi.

Artshop Yayınları’ndan çıkacak kitapta, M. Sadık Aslankara, Hasan Kıyafet, Oğuz Tümbaş, R. Mithat Yılmaz, Fahrettin Koyuncu ve Kaan Eminoğlu’nun İbrahim Tığ’ın öyküleri hakkındaki görüşlerine yer veriliyor.

96 sayfadan oluşan kitapta, “Hoş Geldin”, “Kış ve Alkış”, “Çırak Mustafa”, “Cıbır Şaban”, “Düş Artı Düş”, “Gönül Avcısı”, “Adamlık”, “Ablamın Tefi”, “Zahire Borsası”, “Arapçayırı’nın Kıblesi”, “Köylülük”, “Hiçbir Şey Olmadı”, “Hele Yarın Olsun”, “Namus Borcu”, “Uyurgezer Oteli”, “Tek Mezar”, “Şahitlerim Var”, “Değirmen”, “Dikkat Dikkat”, “Sağlık Reformu”, “Yüksek Ateş”, “Kınalı Eller”, “Fular”, “Çabuk Kurtul” ve “O Gece” başlıklı öyküler yer alıyor.

Kaynak: İHA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Başkan Vekili Salmanoğlu Madenciler Gününü kutladı
Devrek Belediyesi’nden aylık meclis toplantısı
Kdz. Ereğli TSO üye aidat borçlarını yapılandırıyor
Kdz. Ereğli’ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak
Kdz. Ereğli Belediyesi 2021’de suya zam yapmayacak