GMİS Genel Başkan Yardımcısının ailesi Korona virüse yakalandı

GMİS GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSA MUTLU, EŞİ VE OĞLUNUN COVİD-19 TESTİNİN POZİTİF ÇIKTIĞINI AÇIKLADI.

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, eşi ve oğlunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

GMİS Genel Başkan yardımcısı İsa Mutlu sosyal medya hesabı üzerinden verdiği bilgide eşi ve oğlunun Covid-19 testi pozitif çıktığını, kendisinin ise yapılan test sonucunun negatif olduğunu bildirdi. Mutlu, yaptığı açıklamada; "Sevgili dostlarım eşimin ve oğlumun Covid-19 testi pozitif çıkmış olup, benim test sonucum negatif (-) çıkmıştır. Ancak temas sebebiyle ailecek 25 Kasım 2020 tarihine kadar karantina sürecimiz devam edecektir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Başkan Vekili Salmanoğlu Madenciler Gününü kutladı
Devrek Belediyesi’nden aylık meclis toplantısı
Kdz. Ereğli TSO üye aidat borçlarını yapılandırıyor
Kdz. Ereğli’ye yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak
Kdz. Ereğli Belediyesi 2021’de suya zam yapmayacak