Bright Osayi-samuel, Sezon Sonunda Fenerbahçe’de

Bright Osayi-samuel, Sezon Sonunda Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma...

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Osayi-Samuel ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Queens Park Rangers ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma sağladı. Ocak oyunda görüşmelere açık hale gelen 23 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertliler konuyla ilgili resmi internet sitesinden transfer ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüz, Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır. Transfer ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır."

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.