Eskişehirspor’da 1 Haftada 8 Pozitif Vaka

Eskişehirspor’da 1 Haftada 8 Pozitif Vaka

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da 1 haftada 8 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı.

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da 1 haftada 8 kişinin korona virüs testi pozitif çıktı.

Eskişehir'deki Covid-19'a yakalananların sayısı gün geçtikçe artarken, Eskişehirspor'da da son 1 hafta içerisinde 8 kişinin pozitif olduğu öğrenildi. Bugün kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada teknik heyet ve A takım personeline yapılan korona virüs testinde 5 futbolcunun ve 1 destek ekibi personelinin pozitif olduğu belirtildi. Son bir haftada yapılan diğer testlerde ise 1 antrenör ve 1 altyapı oyuncusunun Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.

Son pozitif vakalarla birlikte Eskişehirspor'da korona virüse yakalanan personel sayısı 8 oldu. Testi pozitif çıkan personelin tedavi ve izolasyon süreci başladı.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.