Getafe - Celta Vigo maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Getafe - Celta Vigo maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

İspanya La Liga'da 10. hafta karşılaşması Getafe - Celta Vigo maçını hangi kanal yayınlayacak? Takımların son durumu, sakatlar, cezalılar ve maça dair detaylar.

İspanya La Liga 10. haftada ligde galibiyeti bulunmayan Getafe, kendi sahasında Celta Vigo'yu ağırlayacak.

La Liga'da geçtiğimiz sezona teknik direktör Pepe Bordalas ile birlikte damgasını vuran Getafe, bu sezona istediği gibi iyi bir başlangıç yapamadı. Ligde 9 maç oynayan Getafe 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alırken henüz galibiyet tadı alamadı. Getafe, geçen hafta Levante deplasmanından 1 puan ile ayrıldı. Getafe'de Jankto ve Vitolo sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Deplasman ekibi Celta Vigo ise çıktığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Son 2 haftada ise puan alamayan Celta Vigo, Elce ve Sevilla'ya mağlup olmuştu. Celta Vigo'da Renato Tapia ve Fontan sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Getafe - Celta Vigo maçı hangi kanalda?

Getafe - Celta Vigo karşılaşmasını Spor Smart ve CBC Sports kanalı yayınlayacak. 

Getafe - Celta Vigo maçı hangi gün?

Getafe - Celta Vigo karşılaşması 25 Ekim 2021, Pazartesi günü oynanacak.

Getafe - Celta Vigo maçı saat kaçta başlayacak?

Getafe - Celta Vigo karşılaşması saat 22.00'da başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.