Kayserispor 4 Maç Sonra Kaybetti

Kayserispor 4 Maç Sonra Kaybetti

Süper Lig'de mücadele veren Hes Kablo Kayserispor, 4 maç sonrasında mağlup oldu.

Süper Lig'de mücadele veren Hes Kablo Kayserispor, 4 maç sonrasında mağlup oldu. Son 4 maçında 1 galibiyet 3 beraberlik alan Sarı Kırmızılılar, ligin 26.haftasında deplasmanda oynadığı maçta Demir Grup Sivasspor'a 2-0 mağlup oldu ve 4 maç aradan sonra kaybetti.

Hes Kablo Kayserispor, ligin ikinci yarısının ilk haftası olan 22.haftada deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 yendikten sonra 23.haftada sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalmış, ligin 24.haftasında da Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Ligin 25.haftasında sahasında Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, 26.haftada Sivasspor'a 2-0 yenildi.

Ligde oynadığı 25 müsabakada 12.yenilgisini alan Kayserispor, 6 galibiyet 7 beraberlikten sonra 25 puanda kaldı. Ligin 26.haftasını 16.sırada geçiren sarı kırmızılılar, ligin 27.haftasında maç yapmadan BAY olarak geçecek.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.