Red Bull Uçuş Günü, 3 yıl sonra yeniden yapılacak

Red Bull Uçuş Günü, 3 yıl sonra yeniden yapılacak

İSTANBUL (AA) - Red Bull Uçuş Günü, 3 yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştirilecek.Havacılık tarihini yeniden yazma ve suya iniş sanatını mükemmelleştirme...

İSTANBUL (AA) - Red Bull Uçuş Günü, 3 yıllık aranın ardından yeniden gerçekleştirilecek.

Havacılık tarihini yeniden yazma ve suya iniş sanatını mükemmelleştirme girişimi olan Red Bull Uçuş Günü, 5 Haziran'da yapılacak.

Dörder kişilik takımların katılacağı organizasyonda, katılımcılar kendi tasarladıkları el yapımı uçuş araçlarıyla 6 metre yüksekliğinde bir rampadan suya atlayacak. 2019 yılında 200 bin kişiyi ağırlayan organizasyonun jürisi, yarışmacıları sadece uçuş mesafesiyle değil aynı zamanda tasarladıkları araca ve uçuşun hemen öncesinde gerçekleştirilecek performanslara göre değerlendirecek.

Caddebostan Sahili'nde gerçekleştirilecek organizasyon için başvurular da başladı. "redbullucusgunu.com" adresinden yapılacak başvurular 13 Mart'a kadar devam edecek.





Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.