COD Mobile 4. Sezon güncellemesi! Tam yama notları: Klan Savaşları, yeni haritalar, modlar ve diğer eklemeler

COD Mobile 4. Sezon güncellemesi! Tam yama notları: Klan Savaşları, yeni haritalar, modlar ve diğer eklemeler

COD Mobile 4. Sezon güncellemesinin detayları belli oldu. COD Mobile 4. Sezon klan savaşları ne zaman geliyor? COD Mobile 4. Sezon için yeni harita ne zaman gelecek? COD Mobile 4. Sezon yeni modlar ne zaman gelecek? Tüm detaylar haberimizde.

COD Mobile'ın son sezon öncesi güncellemesi oldukça büyüktü Dolayısıyla güncellemenin boyutu, beraberinde gelen eklemeler ve optimizasyonlar nedeniyle bir hayli yüksekti. Yeni güncellemenin denge değişiklikleriyle daha çok ilgisi vardı, ancak aynı zamanda oyuncuların COD Mobile 4. Sezonda görecekleri yeni eklemeler hakkında çeşitli özellikler getirdi. 

COD Mobile: 4. Sezonun teması olarak resmen açıklandı. Geliştiriciler ayrıca yeni sezonun yeni çok oyunculu harita, yeni bir özellik, yeni işlevsel silahlar, yeni etkinlikler ve çok daha fazlasını getireceğini duyurdu. 

Yeni Çok Oyunculu Harita 

COD'den Dome haritası: Modern Warfare 3, Sezon 4 için yeni bir eklenti olacak. Haritada çölde boş bir askeri alan bulunuyor. Buna terk edilmiş bir askeri üs, bir yeraltı kontrol konsolu ve terk edilmiş bir ofis dahildir. 

Harita, Ara ve Yok Et, Takım Ölüm Maçı ve Hakimiyet gibi Çok Oyunculu modlarda sunulacak. Ayrıca oyunculara yakın bir dövüş deneyimi yaşatacak. Haritanın kullanılabilirliği hala bilinmemektedir, ancak Sezon 4'te öne çıkan bir modla birlikte oyuna girebilir. 

Klan savaşları 

Bu, COD Mobile'a sezon öncesi bir güncelleme ile gelen yeni bir özelliktir. Klan Savaşları, ayrı hedefleri tamamlamak ve oyun içi klan mağazası için klan kupaları ve klan para birimleri gibi sonuç olarak ödüller kazanmak için klanlar arasında sanal dövüşler sunar. 

Klan Savaşları her hafta Salı gününden Pazar gününe kadar sürecek ve oyuncuların Klan Savaşlarına katılarak ödül alabilmek için Pazartesi günleri bir klana katılması gerekiyor. 

Yeni ekipman ve silahlar 

Kalp atışı sensörü 

Oyuncuların herhangi bir engel üzerinden düşmanlarını kalp atışlarıyla takip etmelerini sağlayan bir tablettir. Yeni özellik, COD Mobile Season 4'te "Under Pressure" Mevsimsel Mücadelesi ile sunulacak. 

Yeni skor serisi 

4c544-16218555516171-800.jpg

Hawk X3, sezon öncesi güncellemenin bir parçası olan yeni skor serisinin adıdır. Yeni skor dizisi henüz mevcut değil, ancak 27 Mayıs 2021'de COD Mobile 4.Sezonunda gelecek. 

İşlevsel silahlar 

  • Holger: COD Mobile için LMG sınıfındaki en son eklenti 
  • MK2: Marksman silah sınıfına bir ekleme. 

Her iki silah da Battle Royale modunda tespit edildi, ancak henüz Loadout Gunsmith seçeneğine gelmedi. 27 Mayıs 2021'den sonra Battle Pass veya bazı oyun içi etkinlikler aracılığıyla gerçekleşmesi bekleniyor. 

Battle Royale modunda güncellenmiş silahların listesi 

9671e-16218555919234-800.jpg

COD Mobile özelliğindeki Battle Royale modu, beş silah planı kategorisi ortaya çıkarır. Oyun güncellemeyi aldıktan sonra geliştiriciler yeni sezon için aynı listeyi güncelledi. 

  • Yaygın : AK117 / M4LMG / GKS / Echo 
  • Yaygın olmayan : AK 47 / Man-O-War / Locus / MK2 / Holger 26 / PP19 Bizon / KRM-262 
  • Nadir : AK117 / BK57 / ASM10 / HVK-30 / LK24 / AS VAL / Locus / SP-R 208 / M4LMG / Razorback / QQ9 / PP19 Bizon / KRM-262 
  • Destansı : Type 25 / ASM10 / KN-44 / DR-H / Man-O-War / LK24 / HVK-30 / DL Q33 / MK2 / Holger 26 / Razorback / GKS / QQ9 
  • Efsanevi : M4 / BK57 / KN-44 / ASM10 / MK2 / Holger 26 / PP19 Bizon / GKS 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.