Dota 2 için 7.29d güncellemesi: Tam yama notları

Dota 2 için 7.29d güncellemesi: Tam yama notları

RPG-mücadele tabanlı Dota 2 için yeni güncelleme ve yama yayınlandı. Biz de sizler için en yeni güncellemenin notlarını derledik. İşte Dota 2 için 7.29d güncellemesi: Tam yama notları..

Bugün erken saatlerde, Valve, Dota 2 yama 7.29d'yi yayınladı. Yama çoğunlukla aşırı güçlü eşyalar ve kahramanlar için sinir bozucu bir hal alıyor. Bazı kahramanlar son yamada sınırda kırıldığı için bu nerfler gerekliydi. 

Dota 2 7.29d'nin en önemli beş ince ayarı 

Kahraman ve eşya değişikliklerinin dışında Valve, oyuncuların Radiant seviye 3 kulesinin yakınındaki ağaçların içinde yaratıkları yakalayabilecekleri bir sorunu düzeltti. Andrew Jenkins bu hatayı videolarından birinde anlattı ve Arkosh Gaming bunu Kuzey Amerika Üst Bölümü'nde kullandı. 

Valve, Satanic'ten Status Resistance'ı kaldırdığından beri, Sange oyuncuların vazgeçilmezi oldu. Dota 2'de statü direncini veren tek maddeydi. Dahası, Sange muazzam miktarda can çalma ve sağlık yenileme amplifikasyonu sağlar. 

Bu yama ile Sange ve yükseltmeleri için yenileme güçlendirmesi azaltıldı.  

Son birkaç yamadaki en iyi şerit dışı kahramanlardan bazıları Bristleback, Axe, Centaur Warrunner ve Broodmother oldu. 

Bristleback'in Aghanim's Scepter yükseltmesi zayıfladı, yani Viscous Nasal Goo'nun AOE'si azaldı ve cooldown süresi arttı. 

Axe, son birkaç yamada yeni bir kırık yapı bulmuştu. Aghanim's Shard, ona saldırırken Counter Helix'i tetikleme şansı verdi ve olasılığı yüzde 10 artırdı. Yamada yüzde 10 şansı yüzde 5'e düşürüldü. 

Centaur'un, şerit dışında yaşayabilirliğini azaltan bazı küçük stat zayıflıkları var. 

Ancak bu yamadaki en büyük güçlük, şerit dışındaki düşmanları dehşete düşüren Broodmother içindi. Parçası artık ağın şarj süresini azaltmıyor ve Insatiable Hunger'ın can çalması çok azaldı. Bu, Dota 2 7.29d'nin en büyük kahraman nerfidir. 

Medusa'nın terör saltanatı sona erdi 

Dota 2 7.28'de Medusa , yeni bir Aghanim's Shard yeteneği olan Cold Blooded'ı aldı. Bu, bir düşman büyüsü tarafından hedef alındığında pasif olarak Mistik Yılan atmasına izin verdi. Bunu, yukarıdaki yetenekten gelen +yüzde 35 mana kazanımına sahip seviye 15 yeteneği ile birleştirmek, onu tamamen kırdı. 

Ancak, 15. seviye yeteneği 20. seviyeye kaydırıldı. Her Aghanim's Scepter yükseltmesi de zayıfladı, bu da Medusa'nın erken ve orta oyunlarda yaşayabilirliğini azalttı çünkü öldürülemez olması için seviye 20'ye ulaşması gerekiyordu. 

Wraith King 

Dota 2 7.28'den beri, Wraith King oyundaki en iyi herolardan biri olmuştur. Bu, öncelikle 3. yeteneği Mortal Strike'da yapılan değişikliklerden kaynaklanıyordu. Mortal Strike, yüzde tabanlı tetikleme şansına sahip olmak yerine 4 saniyelik bir soğuma süresine sahipti. 

Sonuç olarak, Wraith King'in verdiği hasar çok yüksek. Ancak 4 saniyelik cooldown 5.5 / 5 / 4.5 / 4 saniyeye yükseldi. Wraith Fire Blast'ın mana bedeli de çok arttı. 

Kahraman zaten profesyonel sahneden düşüyor ve bu nerf şüphesiz profesyoneller arasındaki canlılığını sona erdirecek. 

Toss-Buyback hatası nihayet kaldırıldı 

Bir oyuncu Tiny tarafından atılırken ölürse ve yere inmeden hemen geri gelirse, normal yumurtlama yerine öldükleri yerde yeniden doğarlardı. Bu "hata" yıllardır oradaydı ve hayranların bunu bir hatadan çok bir özellik olarak gördüğü bir noktaya ulaştı. 

Ancak, Valve sonunda onu Dota 2 7.29d'de kaldırdı. Timbersaw'ın Timberchain yeteneğinde de yamalı benzer bir hata meydana geldi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.