Huawei Ideahub Panosunu Piyasaya Sürdü

Huawei Ideahub Panosunu Piyasaya Sürdü

Çin merkezli global şirket Huawei optik anti-mavi ışık teknolojisine sahip, IdeaHub panosunun tanıtımını gerçekleştirdi.

Çin merkezli global şirket Huawei optik anti-mavi ışık teknolojisine sahip, IdeaHub panosunun tanıtımını gerçekleştirdi.

TÜV Rheinland tarafından onaylanan teknoloji, canlı bir ekran ve güvenli bir görsel deneyim sağlamak için zararlı mavi ışık ve renk dökümünü ortadan kaldırıyor. Pano, eğitim oturumlarında, yerel toplantılarda ve açık görüşmelerde kullanıcı deneyimini geliştirmek için kablosuz projeksiyon ve akıllı yazma gibi yenilikçi işlevleri barındırıyor.

Huawei Intelligent Vision & Collaboration Ürün ve Çözüm Satışları Departmanı Başkan Yardımcısı Pan Yong, "Dijital ekonominin ani hızlanması, dijital çalışmayı ve eğitimi her kurum ve birey için yeni normal hale getirdi. Geçen yıl piyasaya sürülen IdeaHub serisi, çeşitli sektörlerdeki kullanıcıların bu yeni normale uyum sağlamalarına ve cihaz-bulut sinerji işbirliğine erişmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış yepyeni üretkenlik araçlarıdır. Yeni IdeaHub Pano bu serinin en yeni üyesi. Akıllı sınıflar, toplantı odaları ve açık ofis alanları için özel olarak tasarlanmış olup, daha akıllı ve daha verimli bir işbirliklerini mümkün kılar" dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.