OnePlus 7 ve 7T telefonlarında güncelleme hatası! Android 11 yazılımı resmen telefonları kilitledi! Sakın yüklemeyin!

OnePlus 7 ve 7T telefonlarında güncelleme hatası! Android 11 yazılımı resmen telefonları kilitledi! Sakın yüklemeyin!

OnePlus 7 ve 7T telefonlarında güncelleme hatası! Telefonların işlevini tamamen bozan bu yazılımı uzman ekipler şu an için yüklemenizi tavsiye etmiyor. Android 11 yazılımı hatası ve detayları haberimizde..

OnePlus, Android güncellemeleriyle ilgili büyük adımlar atıyor ve büyük sözler veriyor ancak bu güncellemelerin kalitesi söz konusu olduğunda biraz daha fazla çalışmaya ihtiyacı olabilir. Neyse ki norm olmasa da, OnePlus'ın bazıları diğerlerinden daha kötü olan oldukça kayda değer sorunlarla güncellemeleri zorladığı biliniyor. Bu, OnePlus 7 ve OnePlus 7T sahiplerinin Android 11 ve OxygenOS 11 yükseltmesinden sonra yaşadıkları talihsiz deneyim, sadece yeni özellikler değil, aynı zamanda bir aydan uzun bir süre sonra düzeltilmemiş kalan hataları da getirdi. 


OnePlus oldukça sorunlu güncellemeler yaşadı ancak görünüşe göre Android 11'i de getiren OxygenOS 11 güncellemesini alıyor. OnePlus Nord dahil olmak üzere OnePlus'ın telefonlarının çoğunda en son güncellemeyle ilgili sorunlar hakkında raporlar var, ancak şirketin 2019 modellerinin sahipleri, çubuğun kısa ucunu çekmiş gibi görünüyor. 

Reddit ve OnePlus'ın kendi forumlarında çok sayıda şikayet , güncellemeyle ilgili oldukça olumsuz durumu ortaya koyuyor. Bu şikayetler, daha fazla pil tüketiminden mobil oyun oynamayı etkileyebilecek düşen çerçevelere kadar her yerde yer alıyor. Ayrıca, güvenlik söz konusu olduğunda kırmızı bayrakları yükseltebilecek, en azından normalden daha fazla aşırı ısınmaya ilişkin endişe verici raporlar da var. 

Çok çeşitli sorunlar göz önüne alındığında, sorunun Android 11 güncellemesi dışında bilinen tek bir kaynağı bulunmuyor. Elbette, Android 11'deki diğer telefonlar bu tür sorunları bildirmiyor ve OnePlus kullanıcıları, OxygenOS 11'i gerçek suçlu olarak hızlıca suçluyor. OnePlus'ın özel Android deneyiminin bu sürümünün, şirketin yaptığı ağır değişiklikler nedeniyle tam olarak o kadar popüler olmamasına yardımcı olmuyor. 

OnePlus, bu telefonlara zaten küçük bir güncelleme yaptı ancak sorunları kullanıcıların memnuniyetine göre çözmüş gibi görünmüyor. Ne yazık ki, sorunu aşmanın tek yolu, birçok OnePlus 7 ve 7T sahibi için pratik olmayan Android 10'a geri dönmek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.