Pokemon GO yeni etkinlik ne zaman? Snorlax ve Mega Slowbro nasıl elde edilir? Ücretsiz ödüllere nasıl ulaşılır?

Pokemon GO yeni etkinlik ne zaman? Snorlax ve Mega Slowbro nasıl elde edilir? Ücretsiz ödüllere nasıl ulaşılır?

Pokemon GO yeni etkinlik ne zaman? Snorlax ve Mega Slowbro nasıl elde edilir? Ücretsiz ödüllere nasıl ulaşılır? Pokemon Go nasıl oynanır? işte detaylar..

8 Haziran 2021 Salı günü Pokemon GO'ya bazı büyük canavarlarla yeni bir etkinlik geliyor. Bu etkinlikte potansiyel olarak SHINY Snorlax, yeni piyasaya sürülen bir Mega Slowbro ve bir sürü başka tuhaf "SLOW" Pokemon yer alacak.  

Bu etkinlik, PokeStops'ta ve hediyelerde Slowpoke temalı Hediye çıkartmalarını içerecek. Ayrıca oyun içi mağazada King's Rock, 20x Pokeball ve 10x Mega Ball içeren "etkinliklere özel" ücretsiz bir kutu olacak. 

Bu etkinlik sırasında bir “SLOWPOKE FOREVER” gömleği bulacaksınız, ancak etkinlik SIRASINDA bir Slowpoke temalı Koleksiyon Mücadelesi tamamlarsanız sizin olacak. Bu meydan okuma ayrıca 3000XP ve 30x Ultra Balls ödülü verecek.  

Vahşi doğada Gulpin, Vigoroth ve Slowbro'yu bulacaksınız. Ayrıca Slakoth, Slowpoke ve Spoink'in potansiyel olarak parlak versiyonlarını da bulacaksınız. Bu etkinlik sırasındaki tek yıldızlı baskınlar arasında Galarian Slowpoke ve potansiyel olarak Shiny Alolan Grimer, Shellder, Shinx ve Timburr yer alıyor. 

Bu etkinlik sırasındaki üç yıldızlı baskınlar arasında Toxicroak, Slaking, Slowking ve SHINY SNORLAX bulunur. Etkinlikte Slowbro Mega Energy'yi de sağlayacak olan Etkinliğe özel Saha Araştırması bulacaksınız. Bu Pokemon GO'da ilk kez Mega Slowbro'nun piyasaya sürülmesinin işareti. Pokemon kabuklu bir Pokemon'un ağzında yaşayan etli bir canavarı temsil ediyor. 

NOT: Bu etkinlik sırasında mevcut olan en harika Pokemon'u arıyorsanız, Snorlax'ı elde etmek isteyeceksiniz. Eğer o olmaz ise Galarian Slowbro'yu alın. Bahsedilen Galarian Slowbro'yu elde etmek için, bir Galarian Slowpoke almanız ve 30 Poison tipi Pokemon yakalarken adı geçen Pokemon'u arkadaşınız olarak tutmanız gerekecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.