Web Whatsapp'ta büyük sorun! Rehberinizdeki kişilere dikkat..!

Web Whatsapp'ta büyük sorun! Rehberinizdeki kişilere dikkat..!

Geçtiğimiz günler de sosyal medya siteleri bir anda çökmüştü. 6 saatlik kesintiler sonrası tekrar geri gelen whatsapp, instagram, facebook, twiiter ve snapchat bu çöküntüden sonra Web Whatsapta büyük sorun oluşmaya başladı. Bu sorunun nedeni şuan için açıklanmadı. İşte Web Whatsappta ki büyük hata..

Sosyal medya siteleri çöktükten sonra açıklamalar arka arkaya gelmişti. Hataya geçmeden önce o açıklamalara göz atalım.

Facebook'un İletişim Direktörü Andy Stone ise, "Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun olduğunun farkındayız. Mümkün olan en kısa sürede her şeyin normale dönmesi için çalışıyoruz, verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" ifadesini kullandı.

Web Whatsapp kullanıyorsanız eğer, rehberinizde bulunan kişilerin isimleri kendiliğinden değişiyor. Ayrıca web whatsapp üzerinden mesaj atmak isteyen kullanıcılar, mesaj yazmaya başlamadan önce önceden tanımlanmış kelimeler ile mesaj gönderiyor.

Ayrıca Web whatsapp üzerinde işletme hesabı kullanan kullanıcılar güncelleme sonrası otomatik olarak aynı mesajı göndermeye başladılar..

Otomatik olarak durmadan gönderilen mesaj ise şöyle; 

web-whatsapp.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.