Kuruluş Osman Dizisinde Transfer Sezonu Devam Ediyor: Yeni Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oldu

Kuruluş Osman Dizisinde Transfer Sezonu Devam Ediyor: Yeni Ünlü Oyuncu Kadroya Dahil Oldu

Atv'nin uzun soluklusuz izlenen dizisi "Kuruluş Osman," beş sezonluk macerasına devam ediyor ve yeni sezonun çekimleri geçen hafta başladı. Bu yeni sezonda bir dizi oyuncusuyla anlaşıldı, ve son eklenen isim Aybars Düzey oldu. Dizi ekranlara ekim ayında dönecek ve bu sezonun, zaman atlaması ile dikkat çekeceği bildiriliyor.

Atv'nin uzun soluklusuz izlenen  dizisi "Kuruluş Osman," beş sezonluk macerasına devam ediyor ve yeni sezonun çekimleri geçen hafta başladı. Bu yeni sezonda bir dizi oyuncusuyla anlaşıldı, ve son eklenen isim Aybars Düzey oldu. Dizi ekranlara ekim ayında dönecek ve bu sezonun, zaman atlaması ile dikkat çekeceği bildiriliyor.

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı "Kuruluş Osman" dizisinin yeni sezonu için kadroda büyük değişiklikler yaşanıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziye son katılan isim Aybars Düzey oldu. Aybars Düzey, daha önce final yapmış olan yapım şirketi dizisi "Al Sancak"tan transfer edildi. Diziye dahil olan Düzey, Vasilis karakterine hayat verecek. Vasilis, Doğu Roma İmparatorluğu'nu yeniden canlandırmak amacıyla çaba sarf eden zeki bir lideri canlandıracak.

Bu yeni sezon, "Kuruluş Osman" hayranları için heyecan verici bir zaman atlaması ve yeni karakterlerin katılacağı bir dönem olacak gibi görünüyor. Yeni sezonun ekim ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

1-008.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.