ATV sevilen Hercai dizisinin fişini mi çekiyor? Hayranlarını şoke edecek açıklama...

ATV sevilen Hercai dizisinin fişini mi çekiyor? Hayranlarını şoke edecek açıklama...

Hercai dizisi sona mı erecek? Sevilen dizi ATV kanalı tarafından fişi mi çekiliyor? Hercai dizisinde neler oluyor? Tüm gelişmeleriyle haberimizde.

ATV ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Hercai için artık işler hiç iyiye gitmiyor. Hercai dizisinde sona yaklaşılırken reytinglerde de büyük düşüşler yaşanıyor. İyiden iyiye güç ve seyrici kaybeden dizi için ATV fişini mi çekiyor?

Hercai dizisinde sezon sonu yaklaşırken işler iyice karışıyor. Bir yandan hikayenin toparlanması adına yapılan hamleler bir yandan da diğer sezona sürprizleri tadında bırakmak için girişilen işler, elde kalıyor gibi. İzleyicilerin bir bir terk ettiği ve reytinglerde kalıcı düşüşe sebebiyet veren bu hamleler Hercai dizisi için kötü bir sonun başlangıcı gibi görünüyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü gibi usta oyuncuların da yer aldığı yapım, ilerideki süreçte toparlayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

ATV sevilen Hercai dizisinin fişini mi çekiyor?

hercai-16-9-1551856794.jpg

Dizi gün değişikliğinden sonra büyük düşüşler yaşadı. Kemik kitlenin bir bir ayrıldığı diziden artık eser kalmadı gibi. Cuma gününden Pazar gününe alınan dizi, gün değişikliğinden en çok etkilenen yapımlar arasında girdi. Hem kanalın gidişatı hem de dizinin gidişatı bir hayli bu durumdan etkilendi.

Reytinglerin artık bir daha eskisi gibi yükselemeyeceği aşikar. Dolayısıyla şunu söyleyebiliriz ki, bu durum dizi oyuncularını da bir hayli etkileyecek. Reytingleri detaylı bir şekilde veremesek de dizinin günü 10. sırada tamamladığını dile getirebiliriz.

AB reyting grubunda ise büyük düşüş yaşadı. 36. sıraya gerilen dizi bu reyting grubunda en çok düşüş yaşayan diziler arasına girdi. Diğer yandan ABCI reyting grubunda ise ancak 17. sırada olabilen dizi, cuma gününden pazar akşamına alınmanın bedelini yaşıyor gibi. 

Buradan da şunu çıkartabiliriz ki dizinin yayınlandığı gün çok önemli bir etkendir. Günün reytingleri bir hayli etkilediğini görmekteyiz. Belli bir günde başlayıp o günün kemik kitlesini toplamış bir dizi için gün değişikliği, o dizi için tam bir felaketin başlangıcı haline gelmektedir.

İlginizi çekebilir..

TRT1 ekranlarına gelen Teşkilat dizisi Show TV nin Arıza dizisine gelir gelmez kafa attı.!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.