TRT1 ekranlarına gelen Teşkilat dizisi Show TV nin Arıza dizisine gelir gelmez kafa attı.!

TRT1 ekranlarına gelen Teşkilat dizisi Show TV nin Arıza dizisine gelir gelmez kafa attı.!

İlk bölümüyle birlikte Teşkilat dizisi birçok diziye çelmeyi taktı. Teşkilat dizisi Arıza dizisinin önüne geçti. Teşkilat dizisi ilk bölüm ne kadar izlendi? Teşkilat dizisi neyi konu alıyor?

Teşkilat dizisi ilk bölümüyle izleyiciler ile buluştu. Pazar akşamında gösterime sunulan dizi, ilk bölümden patlama yarattı. Teşkilat dizisinin ilk bölümünden sonra diğer dizilerde durağanlık başladı. Dizinin reytinglerinde patlama yaşanırken, diğer dizilerin reytinglerini de solladı. İşte o çok beklenen Teşkilat dizisi detayları.

TRT 1 ekranlarının artık Pazar akşamlarını süsleyeceği yeni dizisi Teşkilat, ilk bölümüyle izleyicilerle buluştu. Çıkış yapmasıyla birlikte birçok diziyi de tahtından etmeyi başardı. En çok da Arıza dizisini etkiledi. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Show TV dizisi, tahtından oldu.

Teşkilat Dizisi Arıza'ya Kafa Attı

169e18da-c03b-4143-91dc-54a707f763ab.jpg

Arıza dizisi için işler çok iyi gidiyordu. İzlenmeler ve reytingler dönem dönem düşse de yine de ortalama bir izleyici kitlesiyle yoluna devam ediyordu. Lakin Arıza dizisinin yerine alternatif bir dizi daha çıktı. Arıza severler bu diziyi de çok seveceklerdi. İşte o dizi Teşkilat, dün itibariyle ilk bölümünü yayınladı. Yayınlamasıyla birlikte reytinglerde sıçrama yaşandı. Atmosfer olarak iki dizi birbirini andırsa da aralarında fark çok büyük.

Teşkilat dizisinin Arıza dizisiyle aynı gün olması reytingleri birbirine karıştırdı. Dün itibariyle yayınlanan ilk bölümüyle Teşkilat dizisi, Arıza'nın reytinglerinin düşmesine sebep oldu. Arıza yerine yeni çıkmış olan Teşkilat'ı tercih edenlerin sayısı bir hayli fazlaydı. Hal böyle olunca reytinglerdeki düşüş Arıza için kaçınılmaz oldu.

Arıza reyting konusunda totalde iyi bir izlenme sayısına sahip olsa da AB ve ABCI gruplarında ciddi bir düşüş yaşadı. Buna rağmen ilk 10. sırada olmayı başardı.  Fakat düşüşün bir sonraki haftalarda da artması beklenilen sonuçlar arasında. 

Arıza dizisi bir sonraki haftalarda büyük seyirci kaybı yaşaması, çok olağan bir durum olacaktır. Şuanda görünen veriler ileriki haftalarda da bir hayli fazla reyting düşüş yaşayacağıdır.

İlginizi çekebilir...

Survivor, Kuzey Yıldızı dizilerine ATV'nin sevilen Kardeşlerim dizisi tokatı..! Reyting patlaması yaşadı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.