Survivor, Kuzey Yıldızı dizilerine ATV'nin sevilen Kardeşlerim dizisi tokatı..! Reyting patlaması yaşadı

Survivor, Kuzey Yıldızı dizilerine ATV'nin sevilen Kardeşlerim dizisi tokatı..! Reyting patlaması yaşadı

Kuzey Yıldızı dizisinin yükselmesiyle Kardeşlerim dizisi reytinglerde dibi gördü. Kardeşlerim dizisi ne kadar izlendi? Kardeşlerim dizisi, Kuzey Yıldızı dizisinin yerini alabilecek mi?

Ekranların sevilen ve güçlü ekibiyle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Kardeşlerim dizisi, yoluna son sürat devam ediyor. Dram yapımı olan ve hikayesinde de hüznü derinlemesine yansıtmayı başaran Kardeşlerim dizisi, son haftalarda reytinglerde sıçrama yaptı. Geçen haftalara nazaran bir hayli yükselişe geçen ve izlenme rekorlarına doğru giden yolda dizi, merak uyandırmaya devam ettikçe yükselişe devam edecektir. Ailesinden annesi ile babasını kaybeden 4 masum gencin hikayesini konu alan yapım, Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor.

ATV ekranlarının dram konulu sevilen dizisi Kardeşlerim ağlatmaya ve hüzünlendirmeye devam ediyor. Hüzün sever izleyiciler için birebir olan bu dizi güçlü bir dram atmosferini başarılı bir şekilde yansıtıyor. Kardeşlerim dizisinin ilk bölümü ve ikinci bölümünde başarılı bir reyting izlenmesi alırken, 3. bölümde büyük yükselişe geçti. Çıtayı bir hayli yükselten dizi, bir sonraki hafta da yerini koruması düşünülüyor.

Kardeşlerim Dizisi Yükselişe Geçti!

6martcumartesi-reyting2021-001.jpg6martcumartesi-reyting2021-001.jpg

Total reyting grubunda olan dizi, buradaki yapımları da etkiledi. En çok etkilediği yapım ise Kuzey Yıldızı dizisi oldu. Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kuzey Yıldızı, Kardeşlerim dizisinin yükselişe geçmesiyle reytinglerde bir hayli düşüş yaşadı.

Toplam 2 sezondur yoluna devam etmeyi başaran Kuzey Yıldızı, reytinglerde çakılmaya devam ediyor. AB reying performanslı bir hayli düşük olan dizinin ABCI grubunda ise reytingleri biraz daha iyi bir durum sergiliyor. Fakat tüm bunlara rağmen en çok izleyici bulunan reyting grubu ise Total'dir. Total'e göre Kuzey Yıldızı dizisi fena düşüşe geçmiş durumda.

Kardeşlerim dizisinin yükselişe bir anda geçmesiyle Kuzey Yıldızı dizisinin reytingleri yerinden oynadı. Görünen o ki Kuzey Yıldızı izleyicilerinin birçoğu, Kardeşlerim dizisine doğru geçiş yapıyor. Bu durumun öünümzdeki haftalarda da etkili olması bekleniyor.

İlginizi çekebilir...

Masumlar Apartmanı dizisinde yeni dönem başlıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum