Dizi setinde koronavirüs paniği: Yeni bölüm gelmeyecek! Diziye bir süre ara verildi!

Dizi setinde koronavirüs paniği: Yeni bölüm gelmeyecek! Diziye bir süre ara verildi!

Koronavirüs, günden güne artmasıyla daha da yaygınlaşmaya başladı. Dolayısıyla dizi setlerini de bu durum etkiledi. Hangi dizi koronavirüs paniği yaşıyor? Hangi dizinin yeni bölümü gelmeyecek?

Yaşadığımız virüs ortamı tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. 2020 yılından bu yana 1 seneyi aşkın olarak halen bu süreç devam etmektedir. Dolayısıyla birçok şirket ve yapım bu durumdan zaman zaman büyük oranda etkilenmiştir. Bu zamanın en önemli kurallarından biri olan maske ve mesafesine herkesin uyması gerekmektedir. Son geldiğimiz raddede ise birçok dizi yapımı bu süreçten etkilendiği için ara vermeye başladı. An itibariyle de bir sette virüs paniği yaşanmasının ardından çekimlere ara verildi.

Yeni bölüm yayınlanmayacak!

640xauto-350x720.jpg

TRT 1 izleyicilerinin merakla beklediği ve izlediği Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde virüs paniği yaşanıyor. Gelen son bilgilere göre setteki oyuncuların birçoğunda virüs tespit edilmiş. Dolayısıyla virüs testlerinin pozitif çıkmasıyla birlikte tüm set karantinaya alınacak. Bu durum Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümlerini etkileyecek. Diziye bir süre ara verilecek.

Çekimlere 1 hafta ara verildi

13207229-728xauto.jpg

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden gelen diğer şok edici haber ise yeni bölümün önümüzdeki günlerde yayınlamayacağıdır. İzleyicileri derinden üzen ve sarsan bu durum karşısında resmen yıkılmış durumdayız. Dizinin 22 Mart Salı günü yeni yayınlanacak olan bölümü, virüs nedeniyle ertelenme kararı aldı. Dolayısıyla Uyanış Büyük Selçuklu 22 Mart Salı günü yeni bölümü yayınlamayacak. Bir sonraki hafta dizi kaldığı yerden devam edecektir.

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide virüs paniği gerçekten de izleyicilerini ve hayranlarını korkuttu. Sosyal medyada geçmiş olduk dileklerini ileten hayranlar, setteki oyunculara destek olmaya devam ediyor. Buradan herkese sağlık ve güzel günler diliyoruz.

İlginizi çekebilir

Baraj dizisine RTÜK şoku! O sahne yüzlerce şikayet aldı! Sosyal medya resmen yıkıldı!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.