Kanal D'nin Yeni Yazlık Dizisi Belli Oldu!

Kanal D'nin Yeni Yazlık Dizisi Belli Oldu!

Kanal D ekranlarında izlenecek ve her dönem çıkacak olan birçok dizi mevcut. Acaba bu yaz Kanal D ekranlarında hangi dizi projesi olacak? Kanal D'de hangi yazlık dizi yayınlanacak?

Kanal D ekranlarında oynanan ve oynanacak olan birçok dizi ve film projesi yer almakta. Yaz kış farklı farklı yapımlar burada kanal ile anlaşıp dizilerini izleyenlere sunmaktadırlar. Bu yaz ise Kanal D farklı bir projeye imza atacak gibi görünüyor. Kanal D de bu yaz projesi belli olan bir yapım ise izleyenlere duyuruldu.

Kanal D'de yazlık projeler bir bir belli oluyor. Yaz kış farklı farklı diziler yayınlayan Kanal D sezonluk dizi konseptine yakın zamanda geçecek gibi. Kanal D'de yazın çıkacak olan yazlık proje ise belli oldu.

Kanal D'de yer alan diğer dizilere göz atacak olursak: Sadakatsiz dizisi ile reytingler tavan yapan dizilerden birisi. Hekimoğlu Kanal D ekranlarında boy gösteren diğer bir dizi. Son olarak Arka Sokaklar ise halen devam etmekte olan yeni sezonuyla izleyenleri ile bulışmaya devam ediyor.

Kanal D her dönemde romatik komedi türünde dizi yayınlamaya gayret gösteriyor. Her sene romantik komedi türünde yayınlara yer veren Kanal D bu sene de bu tür dizilere yer vermesi bekleniyor. Bu tür izleyenlerin çok aşina olduğu yayınlardan birisidir.

kanald-logo-yka2-1-750x375-c.jpg

2021 yılının yaz aylarında yine Kanal D yapımlarına devam edecek. Her dönem aynı türden yapımlara yer veren kanal bu sezon da yazlık dizilerine ara vermeden devam ediyor. Romantik komedi türüne yer vermesi muhtemel. Bu konuda da NTC Medya ile görüştüğü ortaya çıkan Kanal D’nin Aşkın Tarifi isimli bir dizi projesinin olduğu yönünde bilgiler geliyor.

Kanal D ekranlarında şimdilik sadece ismi belli. Aşkın Tarifi isimli dizinin içeriği henüz belli değil. Ne zaman yayınlanacak ve hikaye konusunda henüz net bir bilgi yok. Yaz yaklaştıkça detaylar da gün yüzüne çıkacaktır.

İlginizi çekebilir...

TRT 1'de Yayınlanan Teşkilat Dizisi Akıllarda Soru işareti Bıraktı!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.