TRT 1'de Yayınlanan Teşkilat Dizisi Akıllarda Soru işareti Bıraktı!

TRT 1'de Yayınlanan Teşkilat Dizisi Akıllarda Soru işareti Bıraktı!

TRT 1 ekranlarında boy gösteren Teşkilat dizisi'nde akıllarda soru işareti var? Teşkilat dizisindeki soru işaretleri ne? Teşkilat dizisinin reytingleri nasıl?

TRT 1 de boy gösteren Teşkilat dizisi izleyenlerin karşısına çıkacak. Askeri ve istihbarat içerikli bir dizi olması bir hayli dikkatleri çekiyor. Dikkatleri üzerine çeken dizi de kafalarda bazı soru işaretleri de izleyiciler tarafından bulunmakta. Bu soru işaretilerini gidermek de diziye kalmış gibi. İlk bölümüyle birlikte dizi de bazı karakterler de önem arz ediyor.

Teşkilat dizisi ilk bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. İstihbarat tabanlı bir hikaye bizleri bekliyor. TRT 1'de bol bol yapımları bulunan askeri ve isthibarat içerikli yapımlara bir yenisi daha ekleniyor. Diziyle birlikte bu tür severler artış gösterebilir.

Teşkilat dizisi 7 Mart pazar günü izleyenlerin karşısına çıkacak. İlk bölümüyle birlikte haftasonları yayın hayatına başlayacak. Dizi tutacak mı. İzleyeni olacak mı. Kemik kitlesi oluşacak mı gibi akıllarda bir çok soru da mevcut.

Ancak dizinin kadrosu resmen yıldızlar geçidi gibi. Teşkilat dizisinin içerisinde yer alan oyuncuları şöyle sayabiliriz: Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl önemli karakterlere hayat veriyor. Akıllarda önemli bir soru işareti de var.

TRT 1'de Yayınlanan Teşkilat Dizisi Akıllarda Soru işareti Bıraktı!

teskilat-trt1-diziy1aaaa-750x375-c.jpg

Teşkilat dizisnde akıllarda soru işareti bırakan husus ise aksiyon ve dövüş sahneleri. Bu sahneler Türk dizi sektörünün aslında kanayan yarası gibi. Tam olarak bu konuda bir düzen oturmadı. Dövüş sahnelerinin çekiciliği malesef ki ülkemizdeki herhangi bir dizide boy gösteremiyor. Bu çekinceden dolayı diziden ne gibi bir performans beklediğimizi sizlere aktaramıyoruz.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bu durumu köşe yazısında belirtti. Koloğlu, “Senaryonun kıvraklığı ve oyuncuların bunu izleyen aksettirebilmesi önemli. Vurdu-kırdı sahneleri de olacaktır. Yerli dizilerin en büyük handikapı bu sahneler oluyor. Bakalım ‘Teşkilat’ üstesinde gelecek mi?” diye yazdı.

İlginizi çekebilir....

Hekimoğlu Dizisi'nde Reyting Şoku Yaşanıyor!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.