Kripto Para Borsasında Kan Kaybı Büyük!

Kripto Para Borsasında Kan Kaybı Büyük!

Kripto para borsasının en büyük sanal döviz birimi Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor. Sık sık dalgalanan kripto para borsasında ağır kayıplar yaşanıyor. Birçok kripto para birimi yüzde 25 ve daha fazla çekilme yaşamaya başladı. Cardano’nun bu hafta yükselişe geçen ve herkesi heyecanlandıran parası ADA, düşüş yaşıyor. Bitcoin ise 43.600 dolara kadar düştü.

Son 24 Saatte Yüzde 8 Düşüş

Kripto para borsasında düzeltme yaşanmaya devam ediyor. Son 24 saatte Bitcoin 43.600 dolara kadar gerilerken, kripto para borsasının toplam kaybı yüzde 8’e ulaştı. Fiyatının yaklaşık yüzde 25’ini kaybeden borsada karanlık bir hafta yaşandı.

Neden Düşüşler Yaşanıyor?

Decrypt’te yer alan haberlere göre düşüşlerin genel sebebi makroekonomik olaylar. Perşembe günü, 10 yıllık ABD hazine tahvil getirileri geri çekilmeden önce 1 yıldır olan en yüksek seviyesine ulaştı. Bundan sadece kripto para borsası değil, teknoloji hisse senetleri de oldukça kötü etkilendi.

Kripto para borsasında ikinci sırada yer alan Ethereum da düşüşe devam eden coinler arasında yer alıyor. Dün Ethereum’un değeri 1.500 dolardı. Bugün ise yüzde 9 oranında bir düşüş ile 1.326 dolara kadar geriledi. Ethereum cephesinde son 1 haftada tam yüzde 32 oranında düşüş yaşandı. Kaybın büyüklüğü ise geçtiğimiz hafta sonu Ethereum’un 2.000 dolardan işlem gördüğünü hatırlatmamız yeterli olacak.

İlginizi çekebilir...

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Faizsiz 50 Bin TL Kredi Kullandırmaya Başladı

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.