Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Faizsiz 50 Bin TL Kredi Kullandırmaya Başladı

Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank Faizsiz 50 Bin TL Kredi Kullandırmaya Başladı

Kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 50 bin TL’ye kadar limitli krediyi faizsiz kullandırmaya başladı! Faizsiz kredi ödemesi adına yeni bir adım daha atan kamu bankaları, çocuğu olan ailelere müjdeli haberi verdi. 18 yaşından küçük çocuğu olan vatandaşlar faizsiz krediden faydalanabilecekler. İşte detaylar...

Faizsiz Kredi Desteği Kapıda!

Vatandaşların maddi olarak olumsuz etkilenmeye devam ettiği pandemi döneminde kamu bankaları müjdeli haberi verdi. Dünya genelinde ekonomik daralmanın meydana geldiği bugünlerde pandemi yardımları verilmeye devam ediyor. Kamu bankaları da bu zor dönemi destek amaçlı faizsiz kredi kullandırıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 50 bin TL krediyi faizsiz geri ödeme seçenekleriyle vatandaşlara sunuldu.

Çocuğu Olanlara Müjde! Krediyi Faizsiz Kullanabilecekler

Çocuğu olanlara kredi başlığıyla duyurulan müjdeli haberde faizsiz nakit finanse edilecek. 18 yaşından küçük çocuğu olan aileler, kamu bankaları tarafından duyurulan kredi kampanyası kapsamında 50 bin TL’ye kadar nakit finansmanından faydalanabilecekler. Kendine has avantajları olan bu kredide özellikle çocukların eğitim masrafları esas alınacak.

Faizsiz Kredinin Şartları Neler?

18 yaşından küçük çocuğu olan ailelere özel olarak kullandırılacak bu kredide farklı vade süreleri için olabilecek en düşük faiz oranları uygulanacak. Kredinin faizsiz olarak anılmasının sebebi ise en düşük faiz oranları ile kullandırılması. Kullandırılacak olan kredinin şartları ise şöyle:

  • 50 bin TL üst limit bulunmaktadır.
  • 6 ay geri ödemesiz olarak kullandırılabilmektedir.
  • Vade süresi maksimum 36 aydır.
  • Krediyi 24 ay vade ile çekenler için aylık yüzde 0,48 faiz oranı uygulanacak.
  • Krediyi 36 ay vade ile çekenler için aylık yüzde 0,56 faiz oranı uygulanacak.

Krediden Kimler Faydalanabilecek?

Kredinin faiz oranı piyasadaki en düşük oranlarla kullandırıldığı için oldukça fazla talep görmeye devam ediyor. Krediden faydalanabilmek için ise başvuran kişinin 18 yaşından küçük bir çocuğunun olması gerekmektedir. Çocuğu olmadığı halde krediden faydalanmak isteyenler farklı kredilere yönlendirilmektedir.

Krediye Başvurular Nereden Yapılmaktadır?

Kamu bankaları tarafından başlatılan bu kredi kampanyasına başvurular şubeler üzerinden yapılmaktadır. Ancak pandemi dönemi sebebiyle şubelere gitmek istemeyen vatandaşlar alternatif olarak internet bankacılığı ve telefon bankacılığı ile de başvuru yapabilmektedir.

İlginizi çekebilir...

3 Banka Faiz Oranını Yüzde 1’in Altına Düşürdü! Kredi Limiti 80 Bin TL’ye Çıkarıldı

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum