3 Banka Faiz Oranını Yüzde 1’in Altına Düşürdü! Kredi Limiti 80 Bin TL’ye Çıkarıldı

3 Banka Faiz Oranını Yüzde 1’in Altına Düşürdü! Kredi Limiti 80 Bin TL’ye Çıkarıldı

Pandemi sebebiyle vatandaşlar hem devletten hem de bankalardan faiz indirimi bekliyordu. Beklenen hamle gecikmeden 3 bankadan geldi! TEB, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası önderliğinde kredi faizleri yüzde 1’in altına düşürüldü. İşte faiz oranının düşüşü ve vatandaşı sevindiren kredi hareketi...

Kamu bankaları ve özel bankalar güçlerini birleştirerek vatandaşlara bu zor günlerde kredi desteği sağlamaya devam ediyor. Pandemi döneminde çalışmaların yavaşladığı ve vatandaşların zor durumda kaldığı bugünlerde 3 banka faizlerini yüzde 1’in altına indirdi! TEB, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası 80 bin TL’ye kadar kredi hizmetini vatandaşlara duyurdu.

80 Bin TL’ye Kadar Kredi Limitleri Arttırıldı

Kredi limitlerine göre yapılan destek düzenlemelerinde 3 banka büyük faiz kampanyası başlattı. TEB, Garanti BBVA ve Ziraat Bankası yapılan düzenleme ile birlikte hem kredi limitlerinde hem de faiz oranlarında güzel bir çalışmaya imza attılar. Çalışmalardan bazıları henüz tam olarak açıklanmamışken, faiz oranı ve kredi limitine yönelik duyuru yapıldı. Başvuruların başlamasından önce bankalar vatandaşlara ihtiyaçları olan bilgileri verdi. Verilen bilgilerden ilki kredi limitlerinin arttırılması yönünde oldu. Kredi limitleri 80 bin TL’ye kadar çıkarıldı.

Faiz Oranları Yüzde 1’in Altına Çekildi

TEB, Garanti BBVA ve kamu bankası Ziraat atağa geçti. Pandemi dönemine özel kredi limitlerini 80 bin TL’ye çıkaran bankalar, faiz müjdesini de verdi. Yakın zamanda gerçekleştirilen Merkez Bankası açıklamasında bankalara faizleri indirin çağrısı yapılmıştı. Buna göre 3 banka faizlerini yüzde 1’in altına çekti. Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve TEB kredi faizlerini yüzde 1’in altına düşürerek yüzde 0.69’a çektiler. Faiz oranlarının geçerli olacağı süre ise 36 ay vadeli ihtiyaç kredileri olarak belirlendi. Vatandaşlar sınır süre olarak belirlenen 36 ay vadede diledikleri gibi ödeme planı oluşturabilecekler. Başvurular ise yakın tarihte başlayacak. Şubeler ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvuruları kabul edilecek.

İlginizi çekebilir...

Bankalardan Kefilsiz Kredi İsteyenler Buraya! Hangi Bankalar Kefilsiz Kredi Veriyor?

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.