Acun Ilıcalı bu işe yine çok kızacak! Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle olan fotoğrafı olay oldu! Sosyal medya resmen yıkılıyor..

Acun Ilıcalı bu işe yine çok kızacak! Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle olan fotoğrafı olay oldu! Sosyal medya resmen yıkılıyor..

Acun Ilıcalı yine bir Şeyma Subaşı vakasıyla karşı karşıya. Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisiyle çektiği ve paylaştığı görüntüler çok konuşulmaya devam ediyor. İşte o görüntüler ve tüm detaylar...

Şeyma Subaşı yine gündem olmaya devam ediyor. Paylaştığı gönderi yine sosyal medyada kriz yaşattı. Dönem dönem yeni Mısırlı sevgilisiyle birlikte fotoğraf çekinen ve takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı’nın gönderisi yorum yağmuruna tutuldu. Gönderinin altı ‘’Acun bu sefer çok kızacak’’ yorumları doldu. Takipçileri tarafından Acun Ilıcalı’ya karşı nispet yapar gibi algılanan bu gönderiler çok konuşulmaya devam ediyor. Olayların Acun Ilıcalı ile ilgisi olmamasına rağmen halen de takipçiler tarafından ikili arasındaki bağlar aranmaya devam ediyor. Bu da ortalığın karışmasına devam ediyor... 

Gündemdeki yerini koruyan Şeyma Subaşı Mısırlı sevgilisiyle pozlar çekip atmaya devam ediyor. Paylaştığı her gönderi olay olan Şeyma Subaşı için zor anlar yaşıyor diyebiliriz. Bir taraftan Acun Ilıcalı destekçileri bir taraftan Şeyma Subaşı destekçileri yorumlarda gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Çok tepki çeken gönderiler takipçilerin yüzlerce yorum yapmasına neden oluyor. 

eyma1.jpg

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra yeni bir kitap çıkarttı. Bu kitap ile ününe ün kattı. Şimdi ise Mısırlı sevgilisi ile bu ününü tazelemeye ve yükseltmeye devam ediyor. Attığı görsel ile tartışmalara ve tepkilere odak noktası oluyor. Önce kendi görselini atan Şeyma Subaşı yana kaydırmalı bir şekilde attığı Mısırlı sevgilisiyle görüntüsü çok yorumlandı. 

eyma2.jpg

1 günde 210.000 beğeniyi geçen gönderi resmen sosyal medyada en çok beğenilen görseller arasına girdi. Bu kadar çok etkileşim alması ile birlikte olaylar da büyümeye devam etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.