Hastalara Türkülü Moral: Palyatif Serviste Duygulandıran Etkinlik

Hastalara Türkülü Moral: Palyatif Serviste Duygulandıran Etkinlik

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Serviste kalan hastalar için özel bir gün düzenlendi. Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte bağlama çalındı, şarkılar söylendi.

Yaşlılar Haftası’nda palyatif serviste duygulandıran etkinlikİzmir’de düzenlenen etkinlikte palyatif serviste tedavi gören hastalar ziyaret edilerek moral verildi.

Yaşlılar Haftası kapsamında Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi palyatif servisinde anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Prof. Dr. Başhekim Bülent Çalık ve ekibi ile ve palyatif bakım çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirilen programda, serviste tedavi gören hastalar ziyaret edilerek yakından ilgilenildi. Etkinlikte, palyatif servis çalışanlarının hazırladığı ikramlar hastalara sunulurken, çiçek takdimiyle hastaların moral ve motivasyonları artırıldı. Program kapsamında pasta kesimi yapılırken, bağlama eşliğinde söylenen türkülerle duygu dolu anlar yaşandı.

Hastalara Türkülü Moral: Palyatif Serviste Duygulandıran Etkinlik

Hastalar şarkılarla moral buldular

Başhekim Prof. Dr. Bülent Çalık, yaptığı açıklamada yaşlı bireylerin toplumdaki önemine dikkat çekerek, palyatif bakım hizmetlerinin yalnızca tıbbi değil aynı zamanda insani ve psikososyal destek yönüyle de büyük değer taşıdığını ifade etti.
Etkinlikle hastaların kendilerini yalnız hissetmemeleri, moral bulmaları ve sağlık hizmetlerinin şefkat boyutunun güçlendirilmesi amaçlanırken, program sıcak ve samimi bir atmosferde son buldu. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

BSH

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.