Vakıfbank kısa mesaj ile tüm müşterilerine duyurdu.! Mobil ve internet bankacılığına girilemeyecek

Vakıfbank kısa mesaj ile tüm müşterilerine duyurdu.! Mobil ve internet bankacılığına girilemeyecek

Vakıfbank müşterilerine kısa mesaj ile duyurdu. Vakıfbank mobil ve internet bankacılık hizmetini kullanan müşteriler bundan sonra mevzuat gereği internet ve mobil bankacılık hizmeti girişlerini artık SMS şifresi ile kullanamayacak. İşte son dakika gelişmesinin detayları

Vakıfbank müşterilerine kısa mesaj ile duyurdu. Vakıfbank mobil ve internet bankacılık hizmetini kullanan müşteriler bundan sonra artık o şekil giremeyecek. Vakıfbank'ın son dakika haberi ile duyurduğu haberin detayları şöyle.

Vakıfbank mobil bankacılık ve internet bankacılık hizmetini kullanan müşterilerine kısa mesaj atarak mevzuat bilgilendirmesinde bulundu. İnternet bankacılık ve mobil bankacılık hizmetinde mevzuat gereği SMS şifresi ile girişler yapılamayacak.

Vakıfbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı girişlerinde mobil bankacılık cep imza alanında onay vererek girişler sağlanacağını tüm müşterilerine kısa mesaj ile duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.