Doğasever Kadın, Çiçek Eken Büyükşehir Personellerine Yardım Etti

Doğasever Kadın, Çiçek Eken Büyükşehir Personellerine Yardım Etti

Mersin Büyükşehir Belediyesi, doğanın korunması ve daha yeşil yaşam alanlarının oluşması için çalışmalarını sürdürürken, duyarlı vatandaşlarında...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, doğanın korunması ve daha yeşil yaşam alanlarının oluşması için çalışmalarını sürdürürken, duyarlı vatandaşlarında desteğini alıyor.

Tarsus kent merkezinde bulunan ve barındırdığı güzelliklerle her gün birçok vatandaşın ziyaret ettiği Kültür Park içerisinde, bitki ve çiçek dikimi yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü park ve bahçeler birimi ekiplerine, Hatice Sarı isimli genç kadından destek geldi.

Tarsus Kültür Parkı ziyarete gelen Hatice Sarı, Büyükşehir personellerinin bodur bitki ve çiçek dikim çalışmalarını görür görmez yardım etmek istediğini belirtti.

Toprağı, doğayı ve çiçekleri çok sevdiğini ifade eden Hatice Sarı, ardından Büyükşehir ekipleriyle birlikte bitkileri toprakla buluşturdu.

Tarsus Kültür Park'ı çok beğendiğini ve bu nedenle Büyükşehir ekiplerinin gerçekleştirdiği çevre düzenleme faaliyetlerine destek olmak istediğini ifade eden Hatice Sarı, yaklaşık 1 saat boyunca fidanların toprakla buluşması için emek harcadı ve ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Doğasever Kadın, Çiçek Eken Büyükşehir Personellerine Yardım Etti

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.